Cadde Yoğun bakımda şehitleri sordu

Yoğun bakımda şehitleri sordu

13.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Beyninde pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır (69), çıkar çıkmaz Zeytin Dalı Operasyonu’ndaki askerlerin durumunun nasıl olduğunu sordu

Yoğun bakımda şehitleri sordu

Kadir İnanır, önceki gece evinde fenalaşınca ambulansla Acıbadem Fulya Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil olarak müdahaleye alınan ve yapılan tetkiklerinde beyninde pıhtı attığı ortaya çıkan usta oyuncuya anjiyo yapıldı. Kasıktan anjiyo yapılarak tıkalı damarın açılmasıyla İnanır, operasyon sonrası yoğun bakıma alındı. Sanatçının durumunun iyi olduğunu belirten Levent İnanır, dayısı Kadir İnanır’la operasyon sonrası görüştüğünü ve kendisine Zeytin Dalı Operasyonu’yla ilgili “Bugün şehit askerimiz var mı?” diye sorduğunu anlattı.

Haberin Devamı

İnanır’ın sevgilisi Jülide Kural ise doktorlardan gelecek iyi haberleri hastanenin kafesinde endişeli olarak beklerken objektiflere yansıdı. Kural, “Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutuluyor. Her şey yolunda, konuşuyor, sohbet ediyoruz. Umarım sizin karşınıza da o çıkar, sağlığı hakkında bilgi verir. Daha iyi günlerde Kadir’le beni çekersiniz inşallah” diye konuştu. Hastaneye ilk koşan isimlerden Yılmaz Ulusoy ise “Kral çok iyi, çok sağlam, ufak bir şey olmuş” dedi.

‘Hayati risk yok’

Sanatçının sağlık durumuyla ilgili Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, Beyin Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Aydın ve Nöroradyoloji Uzmanı Prof. Dr. Naci Koçer açıklama yaptı. Prof. Dr. Baran, İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini, hayati riski olmadığını belirtti. İnanır’a radyoloji işlemi uyguladıklarını anlatan Koçer de, sanatçıya embolektomi yapıldığını, tıkalı damara kateterle girip, özel bir cihaz vasıtasıyla damarı açtıklarını söyledi.