Gündem YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

22.03.2019 - 21:05 | Son Güncellenme:

YÖKDİL sınav sonuçlarının açıklanması adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Sınava giren adaylar, YÖKDİL sınav sonuç tarihini araştırıyor. 10 Mart günü düzenlenen YÖKDİL sınavının hemen ardından soru ve cevaplar, YÖKDİL resmi sitesi üzerinden sınava katılan adaylarla paylaşılmıştı. Peki YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

On binlerce aday, YÖKDİL sınav sonuçlarını merakla bekliyor. YÖKDİL sınavı 10 Mart'ta gerçekleştirilmiş, sınav soru ve cevapları ise resmi siteden adaylara duyurulmuştu. Binlerce adayı yakından ilgilendiren YÖKDİL sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da sonuçların bu ay içerisinde duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

YÖKDİL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

10 Mart'da gerçekleştirilen YÖKDİL sınav sonuçları için adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak içinde beklemeye devam ediyor. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Ankara ve Anadolu Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen YÖKDİL sınavının sonuçlarının 15 gün içerisinde adaylara duyurulması bekleniyor. Sınav sonuçlarını ortalama iki hafta süre içerisinde duyuran kurumların sistemine göre sonuçların 25 Mart Pazartesi günü adaylara duyurulması bekleniyor

Yazarlar