Teknoloji YouTube Rewind 2017 videosunda Türk izleri

YouTube Rewind 2017 videosunda Türk izleri

07.12.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Yılın sonuna yaklaşırken 2017 yılında dünyada ve Türkiye’de YouTube'a damgasını vuran videolar 'YouTube Rewind' başlığı altında açıklandı. YouTube Rewind 2017’nin global tanıtım videosunda bu yıl Enes Batur, Merve Özkaynak, Meryem Can, Orkun Işıtmak, İdil Yazar ve Kafalar’ın yanı sıra Nusret’in ünlü tuz atma hareketine de yer verildi.

YouTube Rewind 2017 videosunda Türk izleri

YouTube Rewind 2017’nin global tanıtım videosunda bu yıl Türkiye’nin önde gelen “YouTuber”larından Enes Batur, Merve Özkaynak, Meryem Can, Orkun Işıtmak, İdil Yazar ve Kafalar’ın yanı sıra Nusret’in ünlü tuz atma hareketine de yer veriliyor.

Haberin Devamı

'YouTube Rewind' listeleri bu yıl Genel İçerik ve Müzik olarak iki grupta hazırlandı. Türkiye’de Genel İçerik kategorisinde ilk 10 arasına ünlü figürlere ait “Recep İvedik 5 - Fragman” ve “Ahmet Kural & Murat Cemcir - Sie Liegt In Meinen Armen (Çalgı Çengi İkimiz Sinemalarda)” gibi videoların yanı sıra; “Reynmen ft. Lil Bege”, “YouTuberların Düşüşü - Despacito”, “Yorumlarla Şarkı Yapmak (Ece Seçkin - Adeyyo)” gibi YouTube içerik geliştiricileri tarafından hazırlanan çok sayıda video da girdi.

Müzik kategorisinde ise 2017 yılının en popüler videoları arasında “Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari, “Tarkan – Yolla”, “Ed Sheeran - Shape of You”, “Derya Uluğ – Canavar”, “Çağatay Akman - Sensin Benim En Derin Kuyum” yer alıyor.