Yozgat Yozgat'ta Trafikte Denetimi Havadan Yapılıyor

Yozgat'ta Trafikte Denetimi Havadan Yapılıyor

18.08.2018 - 16:24 | Son Güncellenme:

.

Yozgatta Trafikte Denetimi Havadan Yapılıyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Kurban Bayramı tatili süresince trafik yoğunluğunu drone kullanacak.

Haberin Devamı

Muslubelen mevkisi uygulama noktasında, trafik yoğunluğu, havadan drone ile kontrol edilirken, yerde de polisler durdurdukları araç sürücülerinden trafik kurallarına uymalarını isteyerek, şeker ve kolonya ikram etti.

Polisler, durdurdukları araçlarda sürücü ve yolcuların emniyet kemerlerini takmalarını hız sınırını aşmamaları konusunda uyardı.

Broşür dağıtan emniyet ekipleri, sürücü ve yolculara şeker, çikolata ve kolonya ikramında bulundu

Sürücülerden Abuzer Akın, yapılan trafik uygulamasından memnun olduklarını söyledi.

Trafik kurallarına uymayanlara kazalara sebep olduğunu anlatan Akın, "Bayram dolayısıyla yollarda yoğun bir trafik var. Herkesin daha dikkatli olması gerekiyor. Herkesin daha huzurlu bir bayram geçirmesi ve sevdiklerine sağ salim ulaşmaları için trafik kurallarına uysunlar. Yollarda bu tür uygulamalar da sürücüler açısından iyi oluyor. Uygulamadan dolayı emniyet ekiplerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Hatice Yiğiter de, "Trafik çok kalabalık, hız yapmak canımızdan önemli değil. Trafik polisleri de sürücüleri uyarıyor. Onlar da bizim iyiliğimiz için çalışıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.