İstanbul YTÜ’DE ULUSAL KALİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR

YTÜ’DE ULUSAL KALİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR

11.03.2014 - 10:04 | Son Güncellenme:

.

YTÜ’DE ULUSAL KALİTE GÜNLERİ BAŞLIYOR

‘Kendi Şirketini Yarat!’ sloganıyla düzenlenen Yıldız Teknik Üniversitesi 16’ıncı Ulusal Kalite Günleri 12-14 Mart tarihleri arasında gerçekleşiyor.
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kalite ve Verimlilik Kulübü’nün geleneksel ve en büyük organizasyonu olan YTÜ Ulusal Kalite Günleri; 16’ıncı kez gerçekleşiyor. ‘Kendi Şirketini Yarat!’ sloganıyla yola çıkılan “16’ıncı Ulusal Kalite Günleri”nde interaktif çalışmalar ile destekleyen 8 ana oturum olacak.
‘İş Dünyasında Büyüme Stratejileri ve Teknoloji’ ana başlığı altında düzenlenecek olan programın fuar katılımcıları BOSCH, BSH, Şişecam, PwC, CocaCola İçecek, Renault, Metro, Futureducation.
Ulusal Kalite Günleri’ne Doğan Holding YKB Begümhan Doğan Faralyalı, Ferrari Maserati Genel Müdürü Ferhat Albayrak, Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Intel Genel Müdürü Burak Aydın, Toyota Türkiye CEO Orhan Özer, Türkiye Fütüristler Derneği Kurucusu Ufuk Tarhan, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Şişecam Satış Pazarlama Başkan Yard. Serdar Özer, HSBC Yatırım Genel Müdürü Tolga Koyuncu, PwC Türkiye Başkanı Haluk Yalçın, IBM Teknoloji Lideri Kıvanç Uslu, HSBC Yatırım Genel Müdürü Tolga Koyuncu, TEB Yatırım CEO Baturalp Candemir konuşmacı olarak katılacak.
Departman çalışmaları ise satış, pazarlama, IT, AR-GE, insan kaynakları, finans bölümlerinden meydana geliyor.
Sektörünün önde gelen, kaliteli, bilinir ve nitelikli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikle kariyerine yön vermek isteyen tüm üniversiteliler, 12-14 Mart 2014 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Salonu’nda gerçekleşecek olan 16’ıncı Ulusal Kalite Günleri’ne katılabilecek.