Editörün Seçtikleri Yüksek performans ile stil bir arada

Yüksek performans ile stil bir arada

25.04.2018 - 10:50 | Son Güncellenme:

The North Face keşif dünyasını değiştirmek için küresel bir inisiyatif başlattı.

Yüksek performans ile stil bir arada

“Move Mountains” kampanyası ile maceracı ve cesur kadınların hikayelerini anlatmaya başlayan The North Face, dünya genelinde yeni bir kadın kaşifler hareketi başlatıyor ve doğaya çıkan tüm güçlü kadınlara ilham veriyor.

Haberin Devamı

Dünyada ve Türkiye’de outdoor sporlarının vazgeçilmez markası The North Face, “Move Mountains” isimli yeni küresel kampanyasını başlattı. The North Face, “Move Mountains” hareketiyle maceracı, kâşif, dağcı, kaya tırmanıcısı, ultra maraton koşucusu, aktivist, bilim insanı ve müzisyen cesur kadınların hikayelerini dünyaya anlatıyor. The North Face kampanyasında bir yandan bu sporcuların başarı hikayelerini anlatarak, kadınlara ilham ve motivasyon verecek içerikler yaratıyor diğer yandan yepyeni koleksiyonuyla doğaya çıkmak ve sınırlarını zorlamak isteyen kadınlara yüksek performansla tasarımı birleştiren spor kıyafet ve aksesuarları sunuyor.

Yüksek performans ile stil bir arada

The North Face, geleneksel bilimsel yaklaşımını özellikle tayt, spor sutyeni gibi ürünlerinde göstererek kadınlara performans ve stili aynı anda sunuyor. Perfect Core High-Rise Tayt, Contoured Tech High-Rise Tayt ve Beyond The Wall Free Motion Sutyen gibi ürünlerin öne çıktığı The North Face kadın koleksiyonu, her biri yüksek performans sunan dağ ceketleri, tulumları, taytlar, üstler, pantolonlar, tişörtler, ayakkabılar, çantalar, uyku tulumları, çadırlar, şortlar ve spor sutyenlerinden oluşuyor.

Haberin Devamı

Kampanyanın temeli eşitliğe ve cesur kadınların ilhamına dayanıyor

The North Face kampanyasında her biri kendi alanlarında son derece güçlü ve farklı sonuçlar elde etmiş alpinist Hilaree Nelson, tırmanma fenomenleri Ashima Shiraishi ve Margo Hayes ile ultra koşucu ve aktivist Fernanda Maciel’in yanı sıra kadının güçlendirilmesi hareketinin öncü isimlerinden America Ferrera, NASA Biliminsanı Tierra Guinn Fletcher ve müzisyen/aktivist Madame Gandhi gibi öncü kadınların hikayelerini vitrine taşıyor.

Kampanya ile birlikte tüm reklam, sosyal medya ve içerik kanallarında kadınlara eşit alan açan The North Face, son derece zor spor disiplinlerinde büyük başarılara imza atmış ve kendi alanlarında genç kız ve kadınlara örnek olabilmiş lider kadın hikayelerini yaygınlaştırarak yeni bir kâşif kadınlar nesline ilham verebilmeyi hedefliyor. Kullanıcılarından kendi özgün keşif hikayelerini #SheMovesMountains hashtagi ile paylaşmalarını isteyen marka, thenorthface.com/shemovesmountains adresinde toplayacağı tüm çalışmaları sokak sanatı formatında New York sokaklarında ve Londra mağazalarında paylaşacak.

Haberin Devamı

The North Face, genç kızların doğaya çıkmalarını teşvik etmek için dünya genelinde pek çok ilgili STK ve doğa sporları kulüpleri de iş birliği yapıyor.

Yazarlar