Editörün Seçtikleri Yumuşacık elma ve tarçın karışımıyla yepyeni atıştırmalık

Yumuşacık elma ve tarçın karışımıyla yepyeni atıştırmalık

11.07.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

Elma-tarçın ve karışık meyveli dolgusu ile Tedi Kurabiye, ara öğünlerde, tatlı isteğinin bastırdığı zamanlarda atıştırmalık lezzet sunuyor. Çıtır çıtır taze kurabiyenin içinden çıkan akışkan elma-tarçın veya karışık meyve dolgulu çeşitleriyle Tedi Kurabiye, çay saatlerine eşlik ediyor.

Yumuşacık elma ve tarçın karışımıyla yepyeni atıştırmalık

Gün içinde, çalışırken veya bir şey yeme ihtiyacı hissettiğinizde meyveli içeriğiyle tatlı isteğini karşılayan Tedi Kurabiye, hem yetişkinlerin hem de çocukların vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini alıyor. Çay ve kahvenin yanında tamamlayıcı olarak yerini alan Tedi Kurabiye, hem leziz hem de düşük kalorili hafif formuyla açlığı yatıştırıyor. Yumuşacık elmanın, aromatik kokusuyla damaklarda unutulmayan lezzet bırakan tarçınla buluştuğu Tedi Kurabiyeler, gevrek tadıyla tatlı severlerin şimdiden favori atıştırmalığı oldu.

Haberin Devamı

6’lı ve tekli paketleri, elma-tarçın ve karışık meyveli alternatifleriyle Tedi Kurabiye, evde, okulda, yolda tüketilmeye hazır. Tedi Kurabiye, çıtır çıtır taze kurabiyesi ve onu tamamlayan muhteşem meyve dolgularıyla tarif edilemeyen bir lezzet sunuyor.

Maspex hakkında:

Maspex, Orta ve Doğu Avrupa'da gıda ürünleri segmentinde faaliyet gösteren, bölgenin en büyük uluslararası gıda şirketlerinden birisidir. İlgili pazarlarda, meyve suyu, nektar, alkolsüz içecekler üretiminde tartışmasız pazar lideri, hazır kahve, toz içecekler ve makarna pazarında ise önde gelen üreticilerdendir. Maspex, 2013 tarihinde, sağlıklı, inovatif ve benzersiz ürünlerini Türk tüketicisi ile buluşturmak amacıyla, TEDİ İçecek A.Ş şirketi adı altında Türkiye’ deki faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye’de TEDİ ve TYMBARK markaları ile çocuk ve yetişkin tüketicilere yenilikçi ve benzersiz ürünler getirmektedir.

Yazarlar