Ekonomi Zambiya’nın başkentinde

Zambiya’nın başkentinde

15.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları’nın Afrika kıtasındaki 55. uçuş noktası Zambiya’nın başkenti Lusaka oldu. Dünyanın en büyük ikinci kıtası Afrika’da Lusaka’yı 55. destinasyonu olarak büyüyen uçuş ağına ekleyen Türk Hava Yolları, Lusaka seferlerini haftanın iki günü karşılıklı ve Darüsselam aktarmalı olarak yapacak.

Zambiya’nın başkentinde

Zambiya’nın en büyük şehri olan başkent Lusaka, ülkenin güneyinde yer alıyor. Doğa ve doğal yaşam turizmi bakımından ülkenin en önemli turizm noktası.

Haberin Devamı

Yeni nokta ekledik

Lusaka hattının açılışı sebebiyle Kenneth Kaunda Uluslararası Havalimanı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Türk Hava Yolları Satış Başkanı Kerem Sarp, “Bugün başlattığımız Lusaka seferimizle kıtadaki uçtuğumuz nokta sayısını 55’e çıkardık. Böylece Türk Hava Yolları’nın Afrika’da büyüme misyonuna yeni bir nokta daha ekledik. Kaliteli hizmet anlayışımızı, kültürler arası köprü olma görevimiz ile birleştirerek; dünyanın yedi doğa harikasından biri olan Viktorya Şelaleleri’ne sahip Zambiya’yı ve ülkenin doğal güzelliklerini Türk Hava Yolları ayrıcalığı ile tüm dünyaya daha ulaşılabilir kılmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yazarlar