Cadde Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi

Zerrin Özer'den flaş savcılık hamlesi

24.06.2019 - 13:30 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Zerrin Özer (61), kendinden 27 yaş küçük olan Murat Akıncı ile i 16 Haziran'da evlenmişti. Akıncı hakkında çıkan 'dolandırıcılık' iddiaları üzerine boşanma işlemlerine başlayan Özer, uzaklaştırma kararı için savcılığa başvurdu.

Zerrin Özerden flaş savcılık hamlesi

Zerrin Özer, ayrılık kararı aldıktan birkaç gün sonra savcılığa başvurarak, Murat Akıncı için uzaklaştırma kararı almak istediğini belirtti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
"Canımdan çok sevdiğim dostlarım, hepinizin bildiği gibi son zamanlarda talihsiz olaylar yaşamaktayım, beni son derece üzen bu olayları sağlıklı bir şekilde atlatmaya çalışırken ve ivedilikle boşanma işlemlerini yürüttüğüm bu dönemde, menajerim Kemal Aslan ile ilgili olumsuz bir takım yorumların da beni üzdüğünü siz sevenlerimle paylaşmak isterim.

İyi niyetinden asla şüphe etmediğim değerli dostum, menajerim ve açıklamaları bilgim dahilinde olan Kemal Aslan'ın hali hazırda çok sıkıntılı olan bu süreçte,evlilik kurumuna olan saygısından yaptığı yapıcı yorumlar ve bilgilendirmeler maalesef yanlış anlaşılmıştır.

Yapmış olduğum evlilikten kaynaklanan iddiaları Kemal Bey gibi ,diğer yakın dostlarım da şaşkınlık içerisinde izlemektedir.

Haberin Devamı

Bu nedenle hiçbir zaman desteğini tarafımdan esirgememiş olan Kemal Aslan'ın bu konuda daha fazla incitilmemesi için siz sevenlerim ve değerli basın mensubu arkadaşlarımın anlayışını rica ediyorum.

Her zaman olduğu gibi başımın üzerinde yeri olan ve benimle ilgili konularda hassasiyetini bildiğim ve fikirlerine son derece saygı duyduğum siz canlarım…. Rabbim sizleri korusun. Teşekkür ederim…Saygılarımla."

Zerrin Özerden flaş savcılık hamlesi