Aşk Zor bir erkekle birlikte olmak için 12 sebep

Zor bir erkekle birlikte olmak için 12 sebep

03.01.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

Günlük yaşamınızda kendi potansiyelinizin ne kadarını kullanabiliyorsunuz? Kendinizi geliştirme konusunda bir süredir çaba harcamadığınızı düşünüyor musunuz? Böyle olduğunuz için kendinize belki de kızıyorsunuz. Peki ama çözüm sadece sizde değil de birlikte olduğunuz insanlarla da alakalıysa?

Zor bir erkekle birlikte olmak için 12 sebep

Bazı zamanlarda elimizdekilerle yetinme eğiliminde oluruz. Bu tür durumlarda, sevdiğimiz kişinin zorlu ve güçlü bir karakteri olması, toparlanmamızı kolaylaştırır, bizi şevklendirir ve elimizden gelenin en iyisini yapmak için adeta canlanırız.

"Bir başkasının potansiyelini gerçekleştirmesine yardımcı olmak tüm dünyaya verilen bir armağandır."

İşte, size meydan okuyan bir erkekle olmanız için 12 neden:

1. Sevgilinizin sizin gibi biri olması, uyumlu bir çift olduğunuz anlamına ne yazık ki gelmiyor.
Hatta sıkıcı bir çifte dönüşme ihtimaliniz, size ait konfor alanınızdan çıkmadığınız sürece artar.
Şimdiye dek, ruh eşiniz konusunda ısrarcı olmuş olabilirsiniz, ama bu konuyu tekrar düşünmekte fayda var. Unutmayın, eşiniz farklılıklarıyla size yenilikler sunduğu sürece siz kendinizi geliştirebilirsiniz.

2. Onun güçlü yönleri, sizin zayıflıklarınızla dengelenecek ve tabi bunun tam tersi şekilde: onun zayıf yönlerini siz destekleyebileceksiniz.
Sahip olduğunuz bireysel mücadeleler sırasında birbirinize bir model ve ilham kaynağı olmanız bu şekilde mümkün.

3. Gerektiğinde olayları görmenizi sağlayacak şekilde sizinle dürüstçe konuşan sevgili, en zor zamanlarınızda güvenebileceğiniz kişidir. Dürüstlüğüyle, sizin daha iyi bir insana dönüşmenizi sağlar.

4. Kendinizi toparlamanız için her zaman size yardımcı olur. Bazen bir kaç söz yeterken bazense sadece yanınızda olması bile kendinize gelmenizi sağlar.

5. Başarılı olmanız için kendi sınırlarınızı aşmanızı ister. Sizi destekler ve kendinizi fark etmenizi sağlarlar.

6. Hayatınıza yön vermenizi kolaylaştırır. Tembelleşmek isteyen bir zihniniz varsa, hayattan beklentileriniz git gide azalır ve amaçsızlığa doğru sürüklenirsiniz. Eşiniz sizi, olduğunuzdan daha iyi olmaya itiyorsa, hedefleriniz konusunda daha iyi haritalar çıkartabilirsiniz kendinize.

7. Kendinize inanmanız önemlidir. Sizin yanınızda dürüst bir şekilde duran eşiniz, size en doğru aynayı tutar. Ona kırılmayacağınızı bildiği sürece, sizi size en güzel biçimde anlatır.

8. İkinizin de birbirinizden öğrenecekleri şeyler hiç bitmez. Çünkü sürekli olarak, daha iyi düşünmek ve hareket etmek için birbirinizi yüreklendirmiş olursunuz.

9. Her söylediğinize sırf sizi sevdiği için evet deme zorunluluğu hissetmez; söylediklerinizi değerlendirerek kendinizi daha objectif bir şekilde görmenizi sağlar.

10. Söylediğiniz şeylerin derhal kabul edilmeyişi karşısında kendinizi daha iyi savunmaya başlar ve açıklarsınız. Böylelikle, inandığınız şeylerin neler olduğu konusunda kendinizi gözlemleme şansı elinize geçer.

11. Kendi görüşlerinizi savunmanız ve açıklamalarda bulunmanız sayesinde kendi özgün fikirleriniz açığa çıkar.

12. Son olarak, kendinize farkındalık katmanızı sağlayarak, toplumun hazır olarak önümüze servis ettiği düşüncelerden arınmanıza yardımcı olacaktır.


Seda Kabil/ PembeNar Ozel


Yazarlar