Aksesuar Zühre eşarp sonbahar koleksiyonu

Zühre eşarp sonbahar koleksiyonu

20.10.2017 - 12:02 | Son Güncellenme:

Zühre, sonbahar kış sezonu eşarp modelleriyle de trendleri yakalıyor. Mavi, pembe ve nar çiçeği gibi canlı renklerin hakim olduğu koleksiyonda Zühre, her kombine uyum sağlayan eşarp modelleriyle zengin alternatifler sunuyor.

Zühre eşarp sonbahar koleksiyonu

Tesettür dış giyimine farklı bir anlayış getiren Zühre, sonbahar kış sezonu eşarp modelleriyle de trendleri yakalıyor. Mavi, pembe ve nar çiçeği gibi canlı renklerin hakim olduğu koleksiyonda Zühre, her kombine uyum sağlayan eşarp modelleriyle zengin alternatifler sunuyor.

Haberin Devamı

Birbirinden farklı desenlerin ve renklerin buluştuğu sonbahar kış eşarp koleksiyonu ile kadınlar, şıklığı tamamlamanın formülünü yakalıyor.

Kaliteli ve özgün tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunan Zühre, yüzde yüz ipek kumaşıyla ön plana çıkıyor. İpeğin hafifliğini ve sıcak dokusunu eşarp koleksiyonuyla birleştiren Zühre, farklı modelleriyle her yaşa hitap ediyor.

Doğadan ilham alan desenler

Zühre’nin sonbahar kış koleksiyonunda yer alan eşarp modelleri birbirinden farklı renk ve desenleriyle bu sezon kombinlerin tamamlayıcısı olacak. Geometrik desenlerden, hareketli tasarımlara, etnik desenlerden çiçekli tasarımlara kadar farklı modeldeki eşarplar, hem günlük hayatta hem de özel günlerde kullanılabilecek uygunlukta. Koleksiyonda kullanılan renkler ise kış aylarında daha çok tercih edilen düz siyah, koyu kırmızı, bordo, koyu mavi ve lacivert gibi tonların karışımında oluşuyor.

Yazarlar