Dünya 'Sevgilim neden bu kadar muhteşem?' Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı! 'O havalı ve çok komik'

'Sevgilim neden bu kadar muhteşem?' Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı! 'O havalı ve çok komik'

27.04.2024 - 17:00 | Son Güncellenme:

Yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla popüler olan siyam ikizleri hayatlarının perde arkasına dair merak edilenleri cevapladı. İkizlerden biri, flört hayatlarının detaylarına da değindi.

Sevgilim neden bu kadar muhteşem Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı O havalı ve çok komik

23 yaşındaki siyam ikizleri Lupita ve Carmen Andrade Meksika'da dünyaya geldikten sonra ABD'ye yerleşen ve aileleriyle birlikte Connecticut'ta yaşıyor. İkizler çocukken fizik tedavi aldıklarını da kaydetti ve ilk adımlarını dört yaşındayken attıklarını söyledi.

Haberin Devamı

AYIRMAK İÇİN AMELİYAT HAYATİ RİSK TAŞIYOR

Yapışık ikizler; leğen kemiğini, üreme sistemlerini, bir böbreği ve dolaşım sistemini ve bacaklarını paylaşıyor. Carmen, sağ bacağı yönettiğini söylerken, "Her zaman güzel geçmiyor. Böyle yaşamanın çok zorluğu var. Sinemaya veya konsere gittiğimizde tek koltuğu paylaşıyoruz ve seyahat ederken uçakta da tek koltuğu paylaşıyoruz" diyor.

Carmen, bazı zorluklar yaşasalar da birlikte 'harika bir hayat' yaşamaktan keyif aldıklarını söyledi. İkizleri ayırmak için yapılacak bir cerrahi müdahale ise, hayatları için risk oluşturuyor.

İKİZİ HAKKINDA SORU SORMAYINCA DİKKATİNİ ÇEKTİ

Sevgilim neden bu kadar muhteşem Yapışık ikizler yaşadıkları zorlukları anlattı O havalı ve çok komik

Carmen ve Lupita sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile tanındı. İkizlerden Carmen,flört hayatları ve zorluklarını paylaştı. Buna göre genç kadının Daniel isimli bir erkek arkadaşı var. Carmen, Daniel ile bir flört  uygulamasından tanıştığını ve kendisine ikiziyle ilgili soru sormamasının dikkatini çektiğini anlattı.

Haberin Devamı

İngiliz basınının haberine göre, Daniel ile dört yıldır birlikte olan Carmen, sevgilisiyle bir video çekerek sosyal medya hesabında paylaştı. Danial videoda, kız arkadaşına ne kadar hayran olduğunu göstermek için yaptığı bir jestten bahsetti.

'O ÇOK HAVALI VE KOMİK' 

Daniel, videoda 'Kız arkadaşım neden bu kadar muhteşem?' başlıklı bir PowerPoint sunumu yaptığını söyledi. Hazırladığı sunumda sevgilisinin tatlılığı ve mizah anlayışını anlattı.

Beraber paylaştıkları videoda da bu sunumdan bahseden genç, şöyle söyledi:

"Sana bir slayt gösterisi hazırlamıştım. 'Kız arkadaşım neden bu kadar harika?' O bir numara, çok havalı ve çok komik. O harika."

İkizler yanı sıra, sağlık durumları ve aldıkları ilaçlar sebebiyle çocuk sahibi olamadıklarını da açıkladı.