Ege Marmaris’te sahne gençlerin

Marmaris’te sahne gençlerin

19.05.2024 - 00:40 | Son Güncellenme:

Marmaris Belediyesi tarafından ‘Gençlik Bayramı’nda sahne gençlerin’ sloganıyla düzenlenen programda Marmaris’in genç müzik grupları sahne alacak.

Marmaris’te sahne gençlerin

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Marmaris’te coşkuyla kutlanacak. Marmaris Belediyesi, 19 Mayıs için ayrı bir kutlama programı hazırladı. ‘Gençlik Bayramı’nda sahne gençlerin’ sloganıyla düzenlenen iki günlük programda Marmaris’in genç müzik grupları sahne alacak. Fortex isimli grup 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda sahneye çıkacak. Ayrıca Armutalan Kültür Merkezi’nde de Kuva-yi Milliye Destanı isimli oyun sahnelenecek. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda kurulan sahnede Marmaris’in tanınan genç grubu Karşı Sokak sahneye çıkacak. Ardından da DJ performansıyla bayram coşkusu yaşanacak. Öte yandan Burunucu Macera Parkı’na girişler ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 19 Mayıs kutlamalarına başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları davet ederek, bir kutlama mesajı yayımladı. Ünlü, mesajında “Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacak olan; gençlerimizin vatan sevgisi ve azmi olacaktır. Bu inançla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Atatürk başta olmak üzere bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.