Gündem Ölen kızının elini bırakmayan baba CNN Türk'e konuştu

Ölen kızının elini bırakmayan baba CNN Türk'e konuştu

11.02.2023 - 13:05 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ta enkaz altında can veren kızının elini tutarken görüntülenen baba herkesi duygulandırdı. Acılı baba Mesut Hançer, kızının o gece depremde yıkılan babaannesinin evinde kaldığını söyledi. Hançer o gün neler yaşandığını CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'e anlattı.

Kahramanmaraş'ta bir babanın enkaz altında can veren 15 yaşındaki kızının elini tuttuğu görüntü şimdiden depremin simge fotoğraflarından oldu.

Haberin Devamı

Baba Mesut Hançer, enkaz yığınlarının arasında kızı Irmak Leyla'nın elini tutarken yaşadığı acıyı herkese yansıttı.

Irmak Leyla'yı toprağa veren acılı baba o gün neler yaşandığını CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında Kanal D muhabiri Mustafa Berber ve kameraman Bayram Şahin'e anlattı:

"O gün çok kötü oldum. Duyar duymaz gittim. Kendi imkanlarımla kızımı çıkarmaya uğraştım ama maalasef yapamadım. Evlat acısı çok kötüymüş. Kızım 15 yaşındaydı. Babaannesine gezmeye gitmişti.

'7 KİŞİ ENKAZ ALTINDA KALDI'

Ama maalesef 3 gün sonra cansız bedeniyle karşılaştım. Annem, iki abim 7 kişi enkaz altında kaldı.

Umudum yoktu. Hatıl üzerindeydi kızımın. İlk deprem anında vefat etmiş. Kurtuluş imkanı olmamış. Kimseye bir şey diyemiyorum. Enkaz alanı çok olduğu için 3 gün sonra ulaşabildik.

Haberin Devamı

Ben AFAD ile görüştüm, imkanları sunabildikleri kadar sundular. El gücüyle krikoyla kaldırdılar ve kızımı oradan çıkardık.

Benim kendi oturduğum evimde hasar var. İmkanlarımız olmadığı için evimize giremiyoruz. Başkasının evinde oturuyoruz. Kalacak yerim kalmadı."