Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede

Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri! Tadic ve Dzeko devrede

26.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sivasspor beraberliğiyle lider Galatasaray’ın dört puan gerisine düşen Fenerbahçe’de futbolcular aralarında yaptığı konuşmalarda kendilerini de eleştirdi. Sarı-lacivertli oyuncuların, ‘Penaltı hatalıydı. Ama maçı son dakikaya bırakmamalıydık’ dedikleri öğrenildi.

Fenerbahçeli futbolculardan öz eleştiri Tadic ve Dzeko devrede

Olympiakos’a elenerek UEFA Avrupa Konferans Ligi defterini kapatan Fenerbahçe, üstüne bir de pazartesi günü Sivas deplasmanından beraberlikle ayrılarak zirve yarışında ağır bir darbe yedi.

Haberin Devamı

FUTBOLCULARDAN ÖZ ELEŞTİRİ

Kritik haftalara girilen Trendyol Süper Lig’de lider Galatasaray ile puan farkının 4’e çıkmasına engel olunamazken, yarın Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi, sarı lacivertli futbolcular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda öz eleştiri de bulunduğu öğrenildi.

'TADİC VE DZEKO DEVREDE'

Özellikle kaptanlar Edin Dzeko ve Dusan Tadic takımı ayağa kaldırmak için konuşmalar yaptı. Sarı-lacivertli futbolcuların, “Rakibin son dakikalarda kazandığı penaltı hatalıydı. Ama daha da önemlisi bu penaltıya rağmen biz maçı son dakikaya bırakmamalıydık. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Süper Lig’de şampiyon olmak istiyorsak hiçbir maçı son ana kadar bırakmamamız gerekiyor. Her şey bizim elimizde Beşiktaş’ı yenerek tekrar ayağa kalmalıyız” diye konuştukları bildirildi.

Yazarlar