Galatasaray Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı

Galatasaray, Mauro Icardi'nin partnerini buldu! Fatih Terim detayı

03.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'ta bu sezon yıldızı parlayan golcü oyuncu Fotis Ioannidis'in, Galatasaray tarafından Mauro Icardi'ye eşlik edecek oyuncu olarak düşünüldüğü iddia edildi.

Galatasaray, Mauro Icardinin partnerini buldu Fatih Terim detayı

Galatasaray'ın Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'un forveti Fotis Ioannidis ile ilgilendiği iddia edildi. Yunan basınından Sdna'da 'Ioannidis, Galatasaray'ın listesinde üst sıralarda' başlığıyla yer alan habere göre sarı-kırmızılılar da, bu sezon yıldızı parlayan ismi yakından takip eden takımlar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

24 yaşındaki santrfor ile ilgilenen Sporting, Lazio, Eintracht Frankfurt ve West Ham United gibi kulüplere Cim Bom'un da eklendiği belirtildi. Yeni sezon kadrosu için forvette sadece Mauro Icardi'nin yerinin garanti olduğunun belirtildiği haberde, sarı-kırmızılıların yetenekli futbolcuyu Arjantinli golcünün partneri yapmak istediği belirtildi.

Haberde ayrıca Wilfried Zaha ve Carlos Vinicius gibi isimlerin Galatasaray'dan ayrılmasının beklendiği, dolayısıyla sarı-kırmızılıların yeni bir forvet arayışında olacağı vurgulandı. Bu bağlamda, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Atina ekibinin kadrosundaki ismin gündeme geldiği aktarıldı.

Galatasaray, Mauro Icardinin partnerini buldu Fatih Terim detayı

Fotis Ioannidis bu sezon yeşil-beyazlılarda tüm kulvarlarda 23 gol atarken, 9 da asiste imzasını attı. Genç oyuncu 10 kez formasını giydiği Yunanistan A Milli Takımı'nda da 2 gol kaydetti.