Galatasaray Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yakın takibe alındı

Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yakın takibe alındı

11.05.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki orta sahanın durumunu yakından takip ettiği belirtildi.

Galatasaraya Arjantinli dinamo Yakın takibe alındı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa kupalarında gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen sarı-kırmızılıların Arjantinli yıldızı gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, 22 yaşındaki orta sahanın durumunu takip ettiği kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Genk forması giyen Matias Galarza'yı transfer etmek için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların, Arjantinli orta sahayı uzun süredir gözlemlediği belirtildi.

22 yaşındaki futbolcunun transferi için Genk ile kısa süre içerisinde temaslara başlanacağı vurgulandı. Matias Galarza bu sezon Genk'te 43 müsabakada forma şansı buldu. Arjantinli orta saha bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist üretti.

Galatasaraya Arjantinli dinamo Yakın takibe alındı

Matias Galarza'nın Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Genç orta sahanın güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Argentinos Juniors altyapısında futbola başlayan Matias Galarza, geçtiğimiz sezon başında 6 milyon euro bedelle Genk'e imza attı.

Haberin Devamı

OLIVEIRA'NIN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Galatasaray'da bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Sergio Oliveira'nın biletinin kesildiği öğrenildi. Teknik Direktör Okan Buruk'la problem yaşayan Portekizli orta saha kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaraya Arjantinli dinamo Yakın takibe alındı

Okan Buruk'un daha sonra forma şansı vermediği Sergio Oliveira'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi. Sarı-kırmızılıların gelecek transfer tekliflerini beklediği kaydedildi.

NDOMBELE GERİ DÖNECEK

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı Tanguy Ndombele de beklenen performansı sergileyemedi. Fransız futbolcunun sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu maddesinin kullanılmayacağı aktarıldı.

Galatasaraya Arjantinli dinamo Yakın takibe alındı

Tanguy Ndombele'nin kiralık sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Tottenham'a geri döneceği belirtildi. Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele ile vedalaşılması durumunda Galatasaray'ın orta sahaya mutlak bir takviye yapması bekleniyor.