Galatasaray Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi

Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi

03.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.

Galatasarayda işler karıştı Kulisler hareketlendi

Galatasaray’da 25 Mayıs’ta yapılacak seçim için listeler bugün 17.00’ye kadar divan başkanlığına verilecek. Prof. Dr. Süheyl Batum’un adaylığı sonrası sarı-kırmızılı camiada kulisler hareketlenirken Özbek’in cephesinde bu gelişmenin sonuçları etkilemeyeceği görüşünün hakim olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Özbek’in listesiyle ilgili merak edilen 3 isimle ilgili fotoğraf ise netleşmeye başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın yönetim listesinde olmayacağı bildirildi. Metin Öztürk’ün ise yeni dönemde aktif bir rol alacağı bildirildi.

Galatasaray’da sürpriz başkan adayı Batum’un ise eski başkanlar Ünal Aysal ile Alp Yalman’ın önerisi üzerine aday olmaya karar verdiği ortaya çıktı. Batum’un seçilmesi durumunda Aysal’ın Sportif AŞ’nin başına geçeceği belirtildi.

Aysal’ın ekibinin başta futbol olmak üzere sportif konulara yön vereceği bildirildi. Yalman ise Disiplin Kurulu’nun başına geçecek. Batum’un seçilmesi halinde hukuktan Rezan Epözdemir, mali işlerden ise Mete İkiz sorumlu olacak. Eski yöneticiler Sedat Doğan ile Ebru Köksal’ın da yönetimde yer alacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİK YOK

Başkan’ın listesinde önemli değişiklikler beklenmediği belirtildi. Özbek’in, Metin Öztürk, Ali Yüce, Eray Yazgan, İbrahim Hatipoğlu, Dikran Gülmezgil, Niyazi Yelkencioğlu, Emir Aral, Bora Bahçetepe, Can Natan, Fatih Demircan, Mehmet Cibara, Emir Aral, Sedat Artukoğlu gibi isimlere yer vereceği öğrenildi.

Süheyl Batum ismi üzerinde birleşen muhalif cephenin özellikle yönetime gayrimenkul projeleriyle eleştiride bulunduğu ve çıkış noktalarının da Florya olduğu öğrenildi. Florya projesiyle ilgili mevcut yönetimin yaptırdığı değerlemenin 400 milyon dolar olmasına tepki gösterilirken gerçek değerin 1 milyar dolara yakın olduğu savunuldu.