Galatasaray ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi

24.04.2024 - 14:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.

Trendyol Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer alan ve şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.

Nevzat Dindar'ın değerlendirmeleri şu şekilde:

"GALATASARAY'DA İŞLER YOLUNDA GİDİYOR"

Pendikspor maçı Galatasaray'ın kağıt üzerinde açık ara favori olduğu maçlardan biriydi. İlk yarı zorlandı ve Icardi'nin golünden sonra rahatladı. Uzun süre sonra RAMS Park'ta hafta sonu bir maç oynandı çünkü genelde Galatasaray maçları Cuma-Pazartesi ekseninde oynanıyordu. Galatasaray iyice havaya girdiğini gösterdi. Averaj anlamında da bir avantaj yakaladı. Galatasaray için işler yolunda gidiyor.

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğluna gelen teklifleri açıkladı Transfer için tarih verdi

"GALATASARAY'IN CİDDİ BİR AVANTAJI VAR"

Haberin Devamı

Galatasaray'da yüzler gülüyor ama iş hala Galatasaray açısından ciddi şekilde değerlendiriliyor. Florya'da en ufak rehavet belirtisi yok. Moraller üst düzeyde. Galatasaray'ın çok konsantre olduğunu söyleyebilirim. Icardi'ye bakıyoruz paylaşımlarda bulunuyor diğer taraftan Okan hocanın takım üzerinde yaptığı bazı açıklamalar var. Fenerbahçe de puanlar kaybediyor ama Galatasaray'ın şu an tüm konsantrasyonu kendi maçları. Sivas'taki puan kaybı Galatasaray'ı ekstra morallendirdi. Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı ciddi bir avantajı var.

"ADANA DEMİRSPOR, KARAGÜMRÜK'TEN ZOR DEĞİL"

Kağıt üzerinde yapılan yorumlarda 5 hafta kaldı ve Galatasaray'ın 4 puan avantajı var. Galatasaray kolay kaybeden bir takım değil. Galatasaray acaba takılır mı beklentisine giriliyor. Adana Demirspor maçı benim gözümde Fatih Karagümrük'ten daha zor değil. Pendikspor maçı da zordu Hatayspor da zor bir maçtı. Galatasaray winner bir takım Okan hoca winner bir teknik direktör. Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına giderken Fenerbahçe evinde Beşiktaş ile derbi oynayacak. Beşiktaş eski Beşiktaş değil ama Beşiktaş'ın en bitik haliyle nasıl sonuçlar aldığını biliyoruz. Beşiktaş'ın ligde bir iddiası olmayabilir ama Beşiktaş'ı çok hafife almamak gerekir. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında kendi adıma sürpriz bir sonuç bekliyorum. Beşiktaş'ın büyük takım refleksini gösterebilme ihtimali yüzünden böyle düşünüyorum. Galatasaray, Adana Demirspor'la oynarken Fenerbahçe sıradan bir takımla oynamayacak. Florya'da büyük bir konsantrasyon var. Galatasaray'ın son 20 yılını takip eden bir gazeteci olarak bu konsantrasyonun ne demek olduğunu biliyorum.

Haberin Devamı

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğluna gelen teklifleri açıkladı Transfer için tarih verdi

ICARDI'NİN SAKATLIĞI NE DURUMDA?

Icardi'nin morali, sağlığı, keyfi gayet yerinde ve son derece iştahlı. Bunu son dönemdeki yükselen performansıyla da gösteriyor. Bir dejavu yaşanıyor. Geçen sezon Icardi sazı eline alıp Galatasaray'ın şampiyonluğuna büyük katkıda bulunmuştu. Bu sezon başında Wanda Nara'nın da hastalığı sebebiyle Icardi uzun süre sahalardan uzak kaldı. Bir takım problemler oldu. Icardi, Beşiktaş maçında bir sakatlık yaşadı. Fenerbahöe maçında Djiku'nun sağ kroşesi derken futboldan biraz uzak kaldı. Icardi şu anda çok formda. Fiziksel olarak birkaç kilo fazlası var. Galiba Ndombele ile takılıyor. Icardi o kadar kaliteli bir futbolcu ki fazla kiloları bile onun performansını aşağı çekmiyor. Icardi'nin önlem amaçlı son maçta kenara alındığını Okan hoca açıklamıştı. Icardi ne acılar çekti bunun da üstesinden gelir.

Haberin Devamı

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğluna gelen teklifleri açıkladı Transfer için tarih verdi

"GALATASARAY, ADANA'DA FAVORİ"

Son düzlüğe girildi. Okan hoca iyi ama sağlık ekibinin de maşallhı var. Bir sakatlıktan bahsedemiyoruz. Bu noktada Yener İnce işini doğru, iyi yapan liyakat sahibi isimlerden birisi. Bugün Fenerbahçe'de sakatlıklar ve oyuncuların geri dönüş süreleri tartışma konusu oluyor. Galatasaray'da ise uzun yıllara dayanan bir tercih söz konusu. Sakatlık konusunda problem yok. Galatasaray'ın şu an herhangi bir problemi yok. Son derece motive bir şekilde Adana'ya gidilecek. Adana Demirspor'a saygı duymak lazım ama Galatasaray'ın deplasman oyunu oturdu. Adana Demirspor deplasmanında Galatasaray'ın favori olduğunu söyleyebiliriz.

"KEREM AKTÜRKOĞLU, EURO 2024 SONRASI AVRUPA'YI DEĞERLENDİRİR"

Oynamadığınız zaman, ilk 11'den kesildiğiniz zaman demek ki performansınızda bir sıkıntı vardır. Kerem bir yıldız futbolcu gibi yaşıyor. Bu durumu yönetebilmek lazım. Okan hoca gibi son derece iletişimi kuvvetli olan biriyle çalışmak önemli. Başka bir hoca olsa Kerem daha fazla demoralize olabilirdi. Kerem'de bir düşüş var ama yeniden ayağa kalkmasını bilecek. Kerem'i yerin dibine sokarsın, eleştirirsin ama çıkar 2 gol atıp asist yapar seni yerin dibine sokar. Kerem kötü demek bence risk almak demek. Ben yeni sezonda Kerem'e teklifler olacağını ve onun da kariyer olarak Avrupa'yı değerlendireceğini düşünüyorum. Yerli olunca yüzünüz çabuk eskiyor. Bazen değişiklik iyidir. Bunu Kerem, Galatasaray'dan ayrılsın diye söylemiyorum. Berkan bile gitti İtalya'da çok oynamadı ve ama iyi geri döndü. Artık Kerem'e İtalya havası mı İspanya havası mı gelir... Bazen değişiklik iyidir. Fransa'dan da Lizbon'dan da Kerem'e teklifler vardı. Ajax'tan da teklif vardı. Avrupa Şampiyonası sadece Kerem için değil Fenerbahçeli futbolcular için Semih Kılıçsoy için vitrin olacak.

Haberin Devamı

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğluna gelen teklifleri açıkladı Transfer için tarih verdi

"OKAN BURUK VE İSMAİL KARTAL KARŞILAŞTIRMASI DOĞRU DEĞİL"

Naim Süleymanoğlu ve Yunan rakibi üzerinden bir kıyaslama yapmıştım. Okan Buruk başarılı ve winner bir hoca. İsmail hoca da başarılı. Okan Buruk, en değerli ligler baz alındığında en yüksek puan ortalamasına sahip. Şimdi burada Galatasaray açısından baktığımızda teknik direktör etkisini görüyoruz. Fenerbahçe'de bir teknik direktör etkisi oransal olarak kaçtır? İsmail Kartal olmasaydı Fenerbahçe kadrosu bu performansı gösterebilir miydi? Gösterebilirdi. GEçtiğimiz yıllara kıyasla daha kaliteli bir Fenerbahçe kadrosu var. Galatasaray'da Okan Buruk olmasaydı bugün Galatasaray bu noktada olmazdı. Okan Buruk olmasaydı bugün Galatasaray'dan en az 15 puan silerdim. Mesele İsmail Kartal değil mesel Okan Buruk'un kendisi. İsmail Kartal ile Okan Buruk kıyaslaması bence doğru değil. Aynı etki alanına sahip değiller. İsmail Kartal, Fenerbahçe'de olmasaydı yine bu performans gösterilirdi. Okan Buruk, Galatasaray'ın başında olmasaydı en iyi olasılıkla Galatasaray'ın 15 puanı olmayacaktı. Bu bir bakış açısı.

ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğluna gelen teklifleri açıkladı Transfer için tarih verdi

Yazarlar