Futbol ÖZEL | Kim Min Jae'den Real Madrid maçında büyük hata! 'Bizi batırıyorsun'

ÖZEL | Kim Min Jae'den Real Madrid maçında büyük hata! 'Bizi batırıyorsun'

01.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih evinde Real Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Mücadele Kim Min Jae'in iki goldeki eksiklikleri damga vurdu.

ÖZEL | Kim Min Jaeden Real Madrid maçında büyük hata Bizi batırıyorsun

Bayern Münih-Real Madrid maçına hatalarıyla damga vuran Kim Min Jae, karşılaşmanın en çok konuşulan ismi oldu.

Haberin Devamı

İlk golde Vinicius Junior'u arkasına kaçırarak takımının yediği golde pay sahibi olan Güney Koreli savunmacı, sonrasında penaltıya sebebiyet vererek ikinci golde de başrolü oynadı.

Bayern Münih taraftarları deneyimli savunmacının performansını eleştirdiler. Sosyal medyada yoğun eleştirilere maruz kalan futbolcunun kariyerinde çok az kez bu kadar kötü bir doksan dakika geçirdiğine dikkat çekildi.

ÖZEL | Kim Min Jaeden Real Madrid maçında büyük hata Bizi batırıyorsun

KİM İSYANI: BİZİ BATIRIYORSUN!
Bavyeralı kulübün taraftarları, 'KimOut', 'Bu sezon bizi batırıyorsun' şeklindeki sert ifadelerle eski Fenerbahçeli futbolcuya yüklendiler.
İtalyan basınında 'Kim Min Jae'nin korku dolu akşamı', 'Kim Min Jae kabus gibi', 'Bu sezonki Napoli'de oynuyormuş gibi oynadı', 'Real maçındaki hataların ardından Napoli taraftarında kendilerine dönecekmiş umudu oluştu' şeklinde ifadeler kullanıldı.

Haberin Devamı

ÖZEL | Kim Min Jaeden Real Madrid maçında büyük hata Bizi batırıyorsun

TUCHEL DE ELEŞTİRDİ
Alman basınında ise 'Kim Min Jae ciddi hatalar yaptı', 'Real'e karşı şans Kim Min Jae'nin yanında değildi', 'Pozisyon hatası ve gereksiz fauller yaptı', 'Kim çifte hata yaptı' gibi ifadeler kullanıldı.

Bayern teknik direktörü Thomas Tuchel de maç sonrası Güney Koreli futbolcuyu eleştirdi, takıma negatif katkısını öne çıkardı.