Trabzonspor Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart

Trabzonspor'da Enis Destan'dan olay hareket! Direkt kırmızı kart

24.04.2024 - 21:35 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında bordo-mavili ekibin golcüsü Enis Destan kırmızı kart gördü.

Trabzonsporda Enis Destandan olay hareket Direkt kırmızı kart

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısına Enis Destan'ın kırmızı kartı damgasını vurdu. 

Haberin Devamı

GERGİN ANLAR

Maçın 44. dakikasında bordo-mavililerin genç oyuncusu Enis Destan, Federico Ceccherini ile girdiği ikili mücadele sırasında rakibine müdahalede bulundu.

Olay sonrası iki takım oyuncuları arasında sinirler gerildi.

VAR İNCELEDİ

Maçın hakemi Ali Şansalan VAR incelemesi sonrasında 21 yaşındaki forvete direkt kırmızı kart gösterdi.

MAÇIN ARDINDAN PAYLAŞIM

Maçın ardından Enis Destan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla özür diledi.

Genç futbolcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığımız karşılaşmada pozisyon anının etkisiyle hiç yapmamam gereken bir hata yaparak takımımı yalnız bıraktığım için büyük bir üzüntü içerisindeyim.

Hayatım boyunca hatalarını kabul ederek düzeltmeye çalışan bir düşünceye sahip olduğumu belirtiyor; başta oyunun geri kalan kısmında yalnız bıraktığım takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ve her anımızda sonuna kadar bizimle beraber olduklarını hissettiren Büyük Trabzonspor taraftarından, ayrıca rakip futbolcu arkadaşımdan tüm samimiyetimle özür diliyorum.

Yazarlar