Cadde 'Sağlıksız olan her şeyi seviyorum'

'Sağlıksız olan her şeyi seviyorum'

25.08.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

Kim Kardashian'ın kardeşi Kendall Jenner, diyet ve egzersiz konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sağlıksız olan her şeyi seviyorum

ABD'li reality şov yıldızları Kardashian ailesinin 20 yaşındaki bireyi Kendall Jenner, "İyi beslenmediğim zaman kendimi suçlu hissediyorum. Makarnayı çok seviyorum ama aslında beni yorgun hissettiriyor. Genelde güne yumurta, avokado ve yulaf ezmesi ile başlıyorum. Eğer kendimi biraz şımartacaksam, akşam yemeğinde ızgara tavuk ve pilav yemeyi tercih ediyorum. Ama dürüst olmak gerekirse sağlıksız olan her şeyi seviyorum. Pizza, kızarmış tavuk... Kısacası her şey" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü model, yaptığı egzersizler konusunda ise "Kardiyodan nefret ediyorum. Bir yerde durup ağırlık kaldırmayı, aynı yerde sürekli koşmaya tercih ederim. Ama kardiyo da yapmak zorundayım. Karın kaslarım ve popom için squat ve plank hareketlerini yapıyorum" dedi.

Kendall Jenner, "New York'ta olduğum zamanlarda, Gotham Gym'de boks yapıyorum. Çok yorgun olsam da kendimi gitmek için zorluyorum. Paris ya da Londra'da olduğum zamanlarda ise otelin spor salonunu kullanıyorum. Seyahat sırasında da tembel olabilirim ancak istediğimin ne olduğunu biliyorum ve çalışmaya devam ediyorum" şeklinde konuştu.

[[HD2300779]]