Editörün Seçtikleri Doğanın canlılığı The Body Shop kokularına yansıyor

Doğanın canlılığı The Body Shop kokularına yansıyor

24.04.2017 - 14:38 | Son Güncellenme:

The Body Shop’ın hayvan dostu yeni parfümü White Musk L’eau’ya bayılacaksınız

Doğanın canlılığı The Body Shop kokularına yansıyor

Güzellik kaynağıolarak dünyanın kendisinden ilham alan The Body Shop’ın ikonik parfümü White Musk sevenlere müjde! Baharın ferahlığıyla birleşen yeni parfümü White Musk L’eau’ya bayılacaksınız. Armut, bergamot, yasemin ve müge çiçeği notalarından oluşan ve %100 vegan olan White Musk L’eau, vazgeçilmeziniz olacak

Haberin Devamı

DoğayıkorumayıvedoğayasaygıyıilkeedinenThe Body Shop, doğanın canlanıpyeşillendiği bugünlerde, gençvefeminen olan yenikokusuWhite Musk L’eauile baharın canlılığını hissettiriyor. %100 vegan olanWhite Musk L'eau,hayvansalolmayansentetikmiskiçeriyor.Karşıkonulmazbirferahlıkveren koku, doğayıvedoğallığısevenlerintercihi olacak.

The Body Shop’ın imzası haline gelen White Musk sevenler için yeni kokusu White MuskL’eau,doğal içeriğiyle bağımlılık yaratacak. Yasemin ve mügeçiçeğinin, armut ve bergamotlabirleşiminden oluşan mükemmel karışımı ile farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

Hayvan dostu güzellik
Dünyada kozmetik ürünlerin yaratım aşamasında maalesef pek çok hayvana zarar veriliyor.The Body Shop markasını kurduğu günden beri buna karşı mücadele edenAnitaRoddick, hayvanlara ve doğaya zarar vermeden üretim yapılabileceğini de sektöre kanıtladı. The Body Shop markası diğer ürünlerinde olduğu gibi koku yaratım sürecinde de yepyeni bir vizyon getirdi. Misk üretimi, geyiklere zarar verilerekelde edilirken,The Body Shop cruelty-free (hayvan dostu) ilkesiyle, etik ve vegan misk üretmeye başladı. Klasikleşmiş kokusu White Musk'ınüretimi de bu ilkeyle ilk olarak 1981'de gerçekleşti.

The Body Shop, White Musk ve White MuskL’eau kokusunda sadece hayvan dostu misk kullanmakla kalmayıp, yerel ticaretile elde edilmiş organikalkol dekullanıyor. Brezilya’da şeker kamışından üretilen organik alkolile 470 kadına da iş olanağı sağlanıyor.

Doğaya ve hayvanlara önem veren The Body Shop’ın yeni kokusu White Musk L’eau’nun vücutlosyonu ve duş jeli ile teninizdeki kokuyu daha kalıcı hale getirebilirsiniz.

100 ml, 60ml ve 30 ml EDT şeklindesatışa sunulanparfümün, 25 ml duşjelive 250 ml vücutlosyonu, tümThe Body Shop mağazalarından vewww.bodyshop.com.tradresinden satın alınabilir.

Yazarlar