Editörün Seçtikleri Kiko'dan Active Fluo Kapsül Koleksiyonu

Kiko'dan Active Fluo Kapsül Koleksiyonu

09.05.2017 - 16:08 | Son Güncellenme:

KIKO’nun 20. yıl dönümünü kutlamaları, Arthur Arbesser tarafından tasarlanan Active Fluo Kapsül Koleksiyonu ile devam ediyor

Kikodan Active Fluo Kapsül Koleksiyonu

İtalya'nın lider kozmetik markası KIKO Milano’nun 20. yılı kutlamaları kapsamında Vogue Talents tarafından seçilen gelecek vadeden tasarımcılar ile iş birliği içinde hazırladığı 7 kapsül koleksiyonun üçüncüsü olan Active Fluo, uluslararası düzeyde, geleceği parlak tasarımcılardan biri olan Arthur Arbesser'in tasarımlarından oluşuyor.

Haberin Devamı

Tasarımcı KIKO Milano için, cesur grafik motifleri, desenleri ve renkleri; temiz, minimalist şekillerle birleştiren benzersiz bir koleksiyon hazırladı. Dikkatleri üzerine çeken canlandırıcı makyajlarda kullanılan renkler, enerji veriyor. KIKO'nun yeni kapsül koleksiyonu dinamik, sportif ve trendleri yansıtıyor. Neon etkisine sahip floresan renklerle öne çıkan koleksiyon, eğlencenin yanı sıra yüksek performanslı bir makyaj sunuyor. Spora özgü tutku; enerji ve teknik performansa uygun olarak makyajın kalıcılığını en üst düzeye çıkarmak için tasarlanan Active Fluo koleksiyonu ile hayat buldu. Rahatlığın ön planda olduğu yeni koleksiyonda, fuşya dudaklar, neon tırnaklar ve renkli gözler dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Arthur Arbesser, Active Fluo serisinin ürün paketlerini tasarlamanın yanı sıra, KIKO’nun 20. Yılına özel olarak, spor yaparken yanınıza alacağınız eğlenceli, yazlık bir çanta ve kullanışlı bir telefon tutucusu da tasarladı.

Mayıs ayında raflarda yerini almaya hazırlanan Active Fluo Kapsül Koleksiyonun sınırlı sayıda üretilen ürünlerinden satın alarak, 20. yıla özel hazırlanan KIKO bileziğinizi, üçüncü kapsül koleksiyon için tasarlanan bileklik ucuyla zenginleştirebilirsiniz.

ÜRÜNLER:
ACTIVE FLUO MAKYAJ BAZI

Cilt tonuna matlık veren Active Fluo Makyaj Bazının mercan pembemsi tonu uygulama sırasında, ciltle bütünleşerek mat bir görünüm sunar. Makyaj için ideal bir baz oluşturarak, kusursuz bir görünüm sağlar.
Fiyat: 59,95 TL

ACTIVE FLUO NEON GÖZ KALEMİ

Kirpik çizgisi için Active Fluo Neon Göz Kalemi ile renk, pürüzsüz bir şekilde cilde tutunur ve anında ortaya çıkar. UV ışınlarına maruz kaldığında dokunun floresan etkisi ortaya çıkar.
Oftalmolojik olarak test edilmiştir.
Fiyat: 27,95 TL

ACTIVE FLUO GÖZ FARI PALETİ

Mat bir bitirişe sahip Active Fluo ultra pigmentli Göz Farı Paleti 6 parlak renkten oluşur ve göz kapağında kayan, ciltle bütünleşen bir dokuya sahiptir. Tüm gün yanınızda taşıyabileceğiniz şekilde pratik ve kompakt bir boyuta sahip olan Active Fluo göz farı paleti, yoğun pigmentli yapıya sahip olmasıyla dikkat çeker.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Komedojenik değildir.
Fiyat: 64,95 TL

Haberin Devamı

ACTIVE FLUO NEON DUDAK VE VÜCUT KALEMİ

Yaratıcılığınızı dudak ve vücudunuza yansıtabileceğiniz cesur renklere sahip, hassas Active Fluo Neon Dudak ve Vücut Kalemi, UV ışınlarına maruz kaldığında dokunun floresan etkisi ortaya çıkar ve 01 güçlü mercan, 02 muhteşem fuşya, 03 enerjik mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunulur.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Komedojenik değildir.
Fiyat: 27,95 TL

ACTIVE FLUO NEON RUJ

Mat dokusu, tek bir dokunuşla kusursuz bir sonuç elde etmenizi sağlar. Üstün kapatıcılık sağlayarak dudaklarınızı tümüyle renklendirir. UV ışınlarına maruz kaldığında floresan etkisi ortaya çıkan Active Fluo Neon Ruj, 01 güçlü mercan, 02 muhteşem fuşya ve 03 enerjik mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Komedojenik değildir.
Fiyat: 32,95 TL

ACTIVE FLUO NEON TIRNAK CİLASI (TOP COAT)

Haberin Devamı

Dolgunlaştırıcı etkiye sahip ve pürüzsüz son kat tırnak cilası, UV ışınlarına maruz kaldığında floresan etkisi ortaya çıkar.
Fiyat: 19,95 TL

ACTIVE FLUO ÇANTA

Özel olarak Arthur Arbesser tarafından tasarlanmış renkli ve pratik makyaj çantası, Active Fluo ürünlerini gittiğiniz her yere götürebilmeniz için sahip olmanız gereken bir aksesuar olarak öne çıkıyor.
Fiyat: 69,95 TL

ACTIVE FLUO TELEFON TUTUCU

Özel olarak Arthur Arbesser tarafından tasarlanmış telefon tutucu, sporseverlerin hayatına renk katacak.
Fiyat: 35,95 TL

Yazarlar