Advertorial Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor
Sponsorlu

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor

26.04.2024 - 14:39 | Son Güncellenme:

Şirket, yenilenen marka kimliğiyle geleceğin markalarına destek vererek global ölçekte bir teknoloji ve hizmet sağlayıcısı olma konumunu güçlendiriyor.

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor

Concentrix + Webhelp ticari adı altında faaliyet gösteren global teknoloji ve hizmet lideri olan Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC), bugün adını Concentrix olarak değiştirdiğini ve marka gelişimini sürdürdüğünü duyurdu.

Şirketin kuruluşundan bu yana geçerliliğini koruyan ve eş merkezli daireler ile temsil edilen Concentrix adı, şirketin  müşterilerini ve çalışanlarını her zaman odak noktasında tutmayı hedeflediğini gösteren bir konsepti yansıtıyor. Yeni tasarlanan görsel kimlik, yine bu odağı koruyarak Concentrix'in geleceğin markalarına güç vermek için sunduğu teknolojiyi ve dönüştürücü çözümleri temsil ediyor.

Bu yeni markalaşma süreci, şirketin geniş ve özgün yetenek yelpazesini bir araya getirme konusundaki kararlılığını güçlendiriyor. Şirket, genişletilmiş üretken yapay zekâ çözümleri, dijital yetenekler ve katma değerli hizmetlerle tüm süreci uçtan uca kapsayan hızlı ve tam entegre çözümler sunmak için daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir konuma sahip olduğuna inanıyor.

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor



Concentrix Başkanı ve CEO'su Chris Caldwell, Şirketin yeniden markalama süreciyle insan odaklı, teknoloji ve akıl ile desteklenen lider teknoloji ve hizmet şirketi olarak konumunu güçlendirdiklerini belirtti. Caldwell, sözlerine şunları ekledi: "Marka deneyimleri yaratmada oyunun kurallarını değiştiren, güvenli yapay zekâ teknolojileriyle ölçeklenen ve dijital operasyonları yöneten bir şirket olarak, müşterilerimizin en önemli iş zorluklarını ve ihtiyaçlarını çözmek için tam entegre çözümler sunuyoruz."

Concentrix + Webhelp, yoluna Concentrix adıyla devam ediyor



Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi'nden Sorumlu Metin Tarakçı: “Bugün, Concentrix + Webhelp için yeni bir dönem başlıyor. Teknoloji ve hizmet portföyümüzün derinliğini ve genişliğini yansıtan yeni marka kimliğimiz için çok heyecanlıyız. Yeni yolculuğumuzda, iş ortaklarımızı ve çalışanlarımızı geleceğe taşıyacağımız, teknoloji ile desteklediğimiz çözümlere odaklanıyoruz.” dedi.

Bugün, Concentrix’in 2.000’den fazla iş ortağı, global tutarlılık ve lokal pazar uzmanlığı ile desteklenen ve şirketlere ileri teknoloji çözümleri tasarlamak, uygulamak ve yönetmek için sunduğu dünya standartlarındaki yetenek portföyünden yararlanmaktadır.

 İlandır