Marka Haberleri YENİ YILDA HEM DİNLENİN HEM DE DELUXE ODALARDA TERMAL KEYFİNİ YAŞAYIN!

YENİ YILDA HEM DİNLENİN HEM DE DELUXE ODALARDA TERMAL KEYFİNİ YAŞAYIN!

23.12.2020 - 11:37 | Son Güncellenme:

Afyon’un tarihi kültüründen gelen izleri lüks ve konforla birleştiren NG Afyon, misafirlerine huzur ve şifa dolu bir yeni yıl tatili sunuyor. Deluxe odalarda termal keyfinin yanı sıra usta şeflerin hazırladığı akşam yemeği, brunch ve fidan dikimi gibi etkinliklerle NG Afyon, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

YENİ YILDA HEM DİNLENİN HEM DE DELUXE ODALARDA TERMAL KEYFİNİ YAŞAYIN

Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayan NG Afyon, evinizin konforunda ve güvencesinde dolu dolu bir tatil fırsatı hazırladı. Hafta sonunu da içine alan süre boyunca geçerli olan paket kapsamında, 4 gece 5 gün boyunca konaklama fırsatı sizleri bekliyor. NG Afyon’un deluxe odalarından akan şifalı termal sular eşliğinde, yeni yıla yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz!

Haberin Devamı

Lezzet ve huzur dolu bir tatil keyfi

Tüm aktivitelerini misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlamak adına hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlayan NG Afyon, usta şeflerin hazırladığı enfes bir yeni yıl yemeği sunuyor. Sihirbaz gösterisi, interaktif yarışmalar, ateş başında çorba ve sucuk ekmek ile otel, misafirlerine renkli bir program hazırladı. Ertesi günlerde organize edilecek yeni yıl brunch’ı, “Doğayı Sev” konseptiyle fidan dikimi, ateş başında havuz gösterisi ve sinema saati gibi aktivitelerle de NG Afyon misafirlerine eşsiz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. “İyi Hisset” mottosuyla termal turizmde örnek gösterilen bir hizmet sunan otel, yeni yılda da misafirlerini şehrin gürültü ve kalabalığından uzak ailecek eşsiz bir deneyim yaşamaya davet ediyor. 

Haberin Devamı

Bu bir ilandır.