Cadde Ahmet Tansu Taşanlar taksicinin saldırısına uğradığını iddia etti!

Ahmet Tansu Taşanlar taksicinin saldırısına uğradığını iddia etti!

11.07.2018 - 10:20 | Son Güncellenme:

'Çukur' dizisinin oyuncusu Ahmet Tansu Taşanlar, İstanbul trafiğinde bir taksicinin saldırısına uğradığını ileri sürdü. Söz konusu taksiciden açıklama geldi.

Ahmet Tansu Taşanlar taksicinin saldırısına uğradığını iddia etti

Ünlü oyuncunun iddiasına göre; Yenisahra'da park yasağının bulunduğu bir noktada bekleyen taksici, Taşanlar'ın başka araca binmesine sinirlendi. Öfkeli adam hem Ahmet Tansu Taşanlar'a hem de diğer aracın sürücüsüne saldırdı.

Haberin Devamı

"Bize küfür etti" diyen Taşanlar, yaşadıklarını twitter sayfasında takipçileriyle paylaştı ve söz konusu taksiciyi ifşa etti.

TAKSİ ŞOFÖRÜNDEN AÇIKLAMA

"Yanındaki hanımefendiyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecekti. Sonra başka bir taksiyle pazarlık yapmaya başladı. Bir taksi geldi 80 TL'lik yere 40 TL'ye götürebileceğini söyledi. O taksici de zaten oraya gidecekmiş. Yakıt parasını bedavaya getirmek istedi. Benim ekmeğimle oynadı. Sonra bende burada pazarlık yapmayın deyince Ahmet Tansu Taşanlar 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Seninle uğraşacağım' dedi. Onu dedikten sonra bende sinirle bu hareketi yaptım. Kesinlikle küfür etmedim. Üç tane evladım var, onların üzerinde yemin ederim."

Ahmet Tansu Taşanlar taksicinin saldırısına uğradığını iddia etti