Cadde Aleyna Tilki: Gördüğünüz kadar sevimli bir yapım yok

Aleyna Tilki: Gördüğünüz kadar sevimli bir yapım yok

24.05.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki, Miss Vogue Türkiye'ye kapak oldu. Her şeyin sahnede görüldüğü gibi olmadığını belirten Tilki, "Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki: Gördüğünüz kadar sevimli bir yapım yok

Cevapsız Çınlama şarkısıyla yıldızı parlayan, müzik listerinde üst sıralarda yer almasının yanı sıra Youtube'da yaklaşık 400 milyon tık alan Aleyna Tilki, Miss Vogue Türkiye'ye açıklamalarda bulundu. Başlardaki hedefinin pop söylemek olmadığını ifade eden Tilki şöyle konuştu: "Hayalimde daha alternatif bir şeyler yapmak vardı. Çoğunlukla rock, cazz ve opera söylüyordum."

Haberin Devamı

"RENKLİ VE EĞLENCELİ OLDU"
"Cevapsız Çınlama'ya kadar hiç pop söylemedim. Şarkıyı duyunca yerine oturan doğru olan bir şey hissettim. Bunda Emrah Karaduman'ın da etkisi var. Böylesi daha renkli ve eğlenceli oldu."

"DAHA ÖZGÜR OLABİLECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM"
18 yaşındaki şarkıcı müzik yolcuğundan şu sözlerle bahsetti: "Aslında ben sanatın profesyonel ortamlarda yapılmasını savunmayan biriydim. Böylelikle kendi adıma da daha özgür olabileceğimi düşünüyordum ancak bir noktada başka bir meslek sahibi olmak istemediğimi fark ettim."

"BENİM OLAYIM SANAT"
Lisede psikikoloji ve sahne sanatlarıyla yolunu çizmeye başladığını ifade eden Tilki, "Sahnede olmaktan çok büyük keyif alıyordum ve beni etrafımdakilerden ayıran bir ruh olduğunu hissediyordum. Bunu üstünlük olarak değil bir özellik olarak söylüyorum. Benim olayım sadece müzik değil benim olayım sanat. Hedeflediğim şey star olmak değil sanatkar olmak. Hayatım boyunca bu hedef için bir şeyler yapmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

'GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ DEĞİL'
"Aleyna Tilki olmanın eğlenceli ve zor yanları nedir?" sorusuna ise ünlü şarkıcı şu yanıtı verdi: "En eğlenceli yanı olmadığım biri olabilmem. Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum. Aleyna Tilki diye bir karakter var ve ben bir anda o olabiliyorum. En zor yanı bunun diğer taraflarımı gölgelemesi."

"ELEŞTİRİLDİĞİMDE BİR ZIRHIM OLMAZ"
Tilki sözlerine şöyle devam etti: "Eğer tüm yeteneklerim ve potansiyelimi insanlara gösterirsem karşılarında çıplak kalırım ve eleştirildiğimde bir zırhım olmaz. Bu şekilde ağır eleştirilerle karşılaştığımda siz beni değil Aleyna Tilki'yi eleştiriyorsunuz diyebiliyorum. Bu da beni bu sektörde daha güçlü kılıyor" (Röportaj: Deniz Bulutsuz)