Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

73'lük güzel

İki usta oyuncu, yıllardır Hollywood dünyasına yaptıkları katkılarının yanı sıra, düzenli ve kaliteli yaşam tarzlarıyla da dikkat çekiyor.

|

Oscarlı oyuncu Helen Mirren, İsveç menşeli güzellik teknolojisi markası Foreo’nun İngiltere’de gerçekleştirdiği ‘En Güzel Yaş Alan Ünlüler’ araştırmasında zirveye oturdu. Kendi yaş gruplarının en iyi görünen ismi 73 yaşındaki Mirren’i, İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile Madonna takip etti. 69 yaşındaki ünlü aktör Richard Gere ise ‘En Güzel Yaş Alan Erkek’ seçildi. Listede ikinci sırada Liam Neeson ve ardından Pierce Brosnan yer aldı. Foreo Pazarlama Direktörü Steve Thomson “Estetik cerrahiye başvurmadan, yaşlanma etkileriyle mücadelenin en iyi yolu cildinizin tamamen temizlenmiş olduğundan emin olmaktır. Güzellik teknolojileri bunu sağlıyor” dedi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.