Aksiyon

Aksiyon

Son dakika aksiyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aksiyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aksiyon haber sayfamızda...

Aksiyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.483 aksiyon haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca bu süreçte iç transferde de Muslera’nın sözleşme uzatması sağlanacak ve takım rahatlayacak.
19.03.2024 Galatasaray
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Futbol
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Okan Buruk, Ali Koç'a cevap verdi! 'Benim hiç hakem arkadaşım yok'
Okan Buruk, Ali Koç'a cevap verdi! 'Benim hiç hakem arkadaşım yok' Kasımpaşa deplasmanında 4-3 kazanan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
17.03.2024 Galatasaray
2012 FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: 2012 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 2012 filmi ne zaman vizyona girdi ve nerede çekildi?
2012 FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: 2012 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 2012 filmi ne zaman vizyona girdi ve nerede çekildi? 2012 filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2012 filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yönetmenliğini Roland Emmerich'in üstlendiği filmin başrollerinde John Cusack, Chiwetel Ejiofor yer alıyor. Bilimkurgu, aksiyon türündeki ABD yapımı 2012 filmi beyazperdede geniş izleyici kitlesine ulaşmıştı. Peki, 2012 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 2012 filmi ne zaman vizyona girdi? İşte filmin detayları...
12.03.2024 Bilgi Rehberi
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı
Oyun şirketlerine erken hamle imkânı "Oyun şirketlerine sağladığımız fayda genel olarak geleceği tahmin etmelerini sağlamak. Bu da onlara erken aşamada aksiyon alma fırsatı veriyor. Bu sayede gelirlerinde ve kârlılıklarında ciddi zıplamalar oluyor."
11.03.2024 Milliyet Executive
Robottan pusete her şey kiralık!
Robottan pusete her şey kiralık! "Türkiye'de halen özellikle tüketici elektroniğinde kiralama oranları pazarın yüzde 1'i bile değil. Burada çok ciddi potansiyel var" diyen Kiralabunu Kurucu Ortağı Erdem, robot süpürgeden bebek ürünlerine giderek büyüyen kiralama sektörünü anlattı.
11.03.2024 Milliyet Executive
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Haberler
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Motosiklet ile otomobilin kazası aksiyon kamerasında
Motosiklet ile otomobilin kazası aksiyon kamerasında Bursa'da, otomobil ile çarpışan motosikletli gencin kazası aksiyon kamerasına saniye saniye yansıdı.
7.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul senden usandı, senden yoruldu
Murat Kurum: İstanbul senden usandı, senden yoruldu AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Şile'de düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Kurum, "Bizim sözümüz söz. İşte bakın daha önceden sözünü verdiğimiz 112 konutumuzu teslim etmeye başladık. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
5.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Ramazan ayına özgü olarak 7 bin 500 arkadaşımız sahaya çıkıyor
Bakan Yumaklı: Ramazan ayına özgü olarak 7 bin 500 arkadaşımız sahaya çıkıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, gıda denetimlerinin aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirterek, Ramazan ayının önemi ve farklı bir atmosferi olması sebebiyle bu denetimleri daha da sıklaştıracaklarını, Ramazan ayına özgü olarak 7 bin 500 görevlinin sahaya tekrar çıktığını söyledi.
5.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan İmamoğlu’na: Senin işin boş laf, benim işim hizmet
Murat Kurum'dan İmamoğlu’na: Senin işin boş laf, benim işim hizmet İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sultanbeyli mitinginde vatandaşlara seslendi. Meydandaki kalabalığın 31 Mart seçimlerinde zaferi müjdelediğini söyleyen Kurum, “Bu meydan; ‘Reklam belediyeciliği değil, Gerçek Belediyecilik’ diyor.” dedi. Mevcut İBB yönetiminin Fatih’in emaneti İstanbul’a bir çivi dahi çakmadığını sözlerine ekleyen Kurum, “Senin işin boş laf, benim işim hizmet” dedi.
4.03.2024 Haberler
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 85'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
4.03.2024 Cadde
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? John Wick 4 filmi bu akşam ilk kez TV’de!
John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? John Wick 4 filmi bu akşam ilk kez TV’de! John Wick 4 filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. John Wick 4 serisinin dördüncü filmi bu akşam ilk kez televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Aksiyon ve gerilim sevenlerin heyecanla beklediği John Wick 4 filminin yönetmen koltuğunda Chad Stahelski oturuyor. Peki, John Wick 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu!
Formula 1'in yeni yayıncısı belli oldu! beIN SPORTS, 2033 sezonunun sonuna kadar Formula 1'in canlı ve özel yayın ortağı oldu. Anlaşma, tüm antrenman ve sıralama turları, F1 Sprint ve Grand Prix’ler ile ayrıca FIA Formula 2 Championship™, FIA Formula 3 Championship™ ve Porsche Supercup yarışlarını da kapsıyor.
28.02.2024 Motor Sporları
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 84'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
26.02.2024 Cadde
Arkadaşına verdiği motosikletiyle kaza yaptı
Arkadaşına verdiği motosikletiyle kaza yaptı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, daha önceden yol verdiği bir teyzeden hayır duası alan Mahsun İ., motosikletini tur atması için verdiği arkadaşı Ömer Faruk K. (27) ile birlikte kaza yaptı.
24.02.2024 Haberler
Arkadaşına verdiği motosikletiyle kaza yaptı
Arkadaşına verdiği motosikletiyle kaza yaptı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, daha önceden yol verdiği bir teyzeden hayır duası alan Mahsun İ., motosikletini tur atması için verdiği arkadaşı Ömer Faruk K. (27) ile birlikte kaza yaptı.
24.02.2024 Gündem
Yasak Krallık filminin oyuncuları kimler, konusu nedir? Bu akşam TV'de!
Yasak Krallık filminin oyuncuları kimler, konusu nedir? Bu akşam TV'de! Yasak Krallık filminin oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yasak Krallık (The Forbidden Kingdom) filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Aksiyon filmlerinin aranan isimleri Jackie Chan ve Jet Li'nin başrolünü paylaştığı Yasak Krallık filmi 2008 yılında vizyona girdi. Peki, Yasak Krallık filminin oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Yasak Krallık filmi hakkında tüm merak edilen soruların yanıtı...
20.02.2024 Bilgi Rehberi
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik"
"Deprem bölgesinde aktif işgücü programlarımızı çok daha avantajlı hale getirdik" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Malatya’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığı toplantıda en büyük adımlardan biri olarak, deprem bölgesinde aktif işgücü programlarını çok daha avantajlı hale getirdiklerini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
‘Görevimiz’ aşk
‘Görevimiz’ aşk “Görevimiz Tehlike” gibi aksiyon filmlerinin yıldızı Tom Cruise (61) şimdi aşkıyla gündemde.
19.02.2024 Dünya
'Yargı'da Çınar'ın başı belada! Ceylin ve Yekta gerçeği öğrendi
'Yargı'da Çınar'ın başı belada! Ceylin ve Yekta gerçeği öğrendi Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 83'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
19.02.2024 Cadde
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti
Başakşehir, City Football Group ile iş birliğine gitti City Football Group (CFG) ve İstanbul Başakşehir FK (IBFK) futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladılar.
18.02.2024 Basaksehir

Benzer Haber Etiketleri

Aksiyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.