Aşık

Aşık

Son dakika aşık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşık haber sayfamızda...

Aşık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.745 aşık haberi bulunmuştur.
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı
7 ay önce evlenen genç kızı sokak ortasında öldürüldü! Korkunç cinayette saplantılı aşık detayı Kocaeli’nde, işe giderken başından vurularak öldürülen 7 aylık evli Gülhan Esen'in (25) cinayet şüphelisi eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Ekiplerin kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
17.03.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'de düzenlenen 'Sivas Hemşehri Sahuru' programına katıldı.
17.03.2024 Haberler
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız
Murat Kurum: İstanbul'umuzu güvenli bir limana ulaştıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane'de düzenlenen 'Sivas Hemşehri Sahuru' programına katıldı.
17.03.2024 Gündem
Fetih günlerinde aşk
Fetih günlerinde aşk Rossini’nin “II. Mehmet” operası Fatih Sultan Mehmet’i sadece bir kahraman olarak değil, derinlemesine incelerken vatanseverlik ve aşk üzerinden geçmişten bugüne mesaj yolluyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Sütü sıcak değil, soğuk içmeyi seviyordu
Sütü sıcak değil, soğuk içmeyi seviyordu Güzeller güzeli Eda, ona delicesine âşık Şinasi, Eda’nın hayatının sonuna kadar yanında olmak istediği Rahmi… Zor bir aşk denklemi varken ortada Rahmi’nin feci bir kazayla aradan çekilmesiyle Şinasi, Eda’nın yaralarına derman olmaya çalışıyor. Ama ne yaparsa yapsın, ne kadar çok severse sevsin onu, Rahmi’nin varlığı hiç çıkmıyor aralarından. Seda Belkıs’ın ilk romanı “Süt”, zor bir aşk denklemi içinde sevmeyi, sevilmeyi, kendin olmayı, yola devam etmeyi anlatıyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
‘Konuşan Resimler’ İspanya’ya konuk
‘Konuşan Resimler’ İspanya’ya konuk Ebru Ceylan’ın “Konuşan Resimler” sergisi, 19 Nisan’da Barselona’da sanatseverlerle buluşacak.
16.03.2024 Kültür Sanat
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım
Ekrem İmamoğlu: Bizim bir araya gelmemiz lazım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de Kemal Sunal Müzesi'nin açılış törenine katıldı. Törende konuşan İmamoğlu, “Mutsuz bir ortam yaratmak istiyorlar, farkındayız. Birbirine böyle öfke duyan, kızan, kaşları asık, böyle asık suratlı, çatık ve asık suratlı, kutuplaşmış bir ortam var etmek istiyorlar. Biz, buna hiç aldanmayacağız. Tabii istiyorlar ki, milletimiz bir araya gelip, birbirinden güç almasın. Halbuki bizim bir araya gelmemiz lazım. Birbirimizden güç almamız lazım" dedi.
15.03.2024 Gündem
İpek Açar: Eşimle 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık!
İpek Açar: Eşimle 'İyi ki Doğdun Kayahan' konserinde tanıştık! Merhum sanatçı Kayahan'la evliliğinden 23 yaşında bir kızı olan İpek Açar, ikinci kez anne olmuştu. İpek Açar ve Alper Kömürcü, aşklarını ve tanışmalarını katıldığı programda ilk kez detaylı bir şekilde anlattı.
13.03.2024 Cadde
İspanya'da gündem Arda Güler! 'Kalite eşlik ediyor'
İspanya'da gündem Arda Güler! 'Kalite eşlik ediyor' Real Madrid’de ilk golünü ağlara yollayan Arda Güler, İspanyol basınının manşetlerini süsledi. Marca’da yer alan haberde milli futbolcu için “Arda, bugüne kadar 6 maçta 83 dakikada futbolunda özel bir şeyler olduğunu herkese gösterdi” ifadesi kullanıldı.
12.03.2024 İspanya La Liga
Cumhur İttifakı ABB başkan adayı Altınok: Ankara'da ulaşım problem
Cumhur İttifakı ABB başkan adayı Altınok: Ankara'da ulaşım problem AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Makam mevki ayrı bir şey, ilkeli durmak ve ilkeli olmak ayrı bir şey. Türk milletinin değerleri adına bir tane program yapmamıştır. Cumhurbaşkanı adayı olacağı dönemde 'Apo Bey' demiştir. Bunca askerimizin, polisimizin, korucumuzun, Kürt vatandaşımızın katiline kimse 'Apo Bey' diyemez" dedi.
10.03.2024 Gündem
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti!
Melis Sezen sarı saçlarına veda etti! Ünlü oyuncu Melis Sezen, sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den imaj değişikliği geldi.
7.03.2024 Cadde
İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi
İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi İstanbul'da tanıştığı İngiliz Shane ile Londra'da evlendiği belirtilen Türk berber Mert'in hikayesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
Saul Goodman hayranları onu çok sevecek! Taş Kağıt Makas'ın sıra dışı karakteri Harun Yakar'ı 5 adımda keşfedin!
Saul Goodman hayranları onu çok sevecek! Taş Kağıt Makas'ın sıra dışı karakteri Harun Yakar'ı 5 adımda keşfedin! Kanal D’nin uzun süredir beklenen yeni dizisi Taş Kağıt Makas seyircisi ile buluştu. Ozan Güven’in canlandırdığı, kalıpların dışında bir avukat olan Harun Yakar diziyi şimdiden fenomen yapımlar arasına sokabilecek kadar güçlü bir karakter. Onu tanıyan herkes ruh ikizini gözünde canlandırabilecek: Saul Goodman. İşte onları benzer kaderlerin yol arkadaşı yapan ortak noktalar…
5.03.2024 Advertorial
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 85'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
4.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde!
Süper Lig'de gözler Beşiktaş - Galatasaray derbisinde! Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’ı 3 Mart Pazar akşamı saat 19.00’da konuk edecek. Dev derbinin heyecanı, her zaman olduğu gibi gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.
2.03.2024 Beşiktaş
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı! 'Yine yapacaktım yapacağımı'
Belçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan itirafı! 'Yine yapacaktım yapacağımı' 'Zehra' karakterine hayat verdiği 'Hatıran Yeter' filmi ile gündemde olan Belçim Bilgin (41), 2006–2018 yılları arasında evli kaldığı, 15 yaşındaki oğlu Rodin'in babası Yılmaz Erdoğan’la (56) ilgili sözleriyle dikkat çakti.
2.03.2024 Cadde
‘Sezen Aksu, Ajda’yı taklit ediyordu’
‘Sezen Aksu, Ajda’yı taklit ediyordu’ Ayşegül Aldinç, Ajda Pekkan’ın Türkiye’nin en iyi şarkıcılarının başında geldiğini söyledi.
1.03.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu
İnci Taneleri'nde Azem gördükleri karşısında şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu İnci Taneleri'nin 6. bölümü yayınlandı. Azem ile Piraye gün geçtikçe daha çok yakınlaşıyor. Bu durumdan rahatsız olan Dilber ne yapacağını bilmiyor ve hissetiklerini arkadaşlarıyla paylaşıyor. Cihan, Sırat'la mücadelesinde el yükseltiyor. Azem otele geldiğinde şoka uğruyor. Dilber hastanelik oluyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Cadde
Aurelio de Laurentiis'ten Victor Osimhen cevabı!
Aurelio de Laurentiis'ten Victor Osimhen cevabı! Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis, Victor Osimhen ile ilgili transfer iddialarına dair konuştu.
29.02.2024 İtalya Serie A
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani?
Ayşegül Aldinç'ten yıllar sonra gelen itiraf: Ne cesaret ama! Sen kimsin yani? Pop müziğin usta isimlerinden Ayşegül Aldinç, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyeriyle de adından söz ettirmeyi başaran sanatçı; Sezen Aksu, Atilla Özdemiroğlu, Ajda Pekkan ve Erol Evgin hakkında konuştu.
29.02.2024 Cadde
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı'
Prenses'in iddialı elbisesi ayrılığı bitirdi! 'Onun başkasıyla olması düşüncesine katlanamadı' Uzun yıllardır mutlu bir evlilikleri olan Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, 2007'de kısa bir süreliğine de olsa ilişkilerini noktalamıştı. Kraliyet yazarı Penny Junor, ünlü çiftin ayrılığı ve tekrar bir araya gelişinin gerçek hikayesini anlattı. İşte detaylar...
29.02.2024 Cadde
Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti
Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti Zengin kayınvalide, 'fakir' olduğunu öne sürdüğü gelinin oğluyla evlenmemesi için her şeyi yaptı. Akılalmaz düğündeki saldırı ise dünya medyasında gündem oldu.
29.02.2024 Dünya
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim!
Can Bonomo: Bu kadar aşık olacağımı tahmin etmezdim! Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu birlikteliğini 2018'de evlilikle taçlandıran Can Bonomo, 2021'de oğulları Roman'ı kucağına almıştı. Her fırsatta Roman'a olan sevgisini dile getiren ünlü şarkıcı, "Oğlum inanılmaz bir şey" dedi.
28.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aşık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.