SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dağılmamaya bakalım

Bugün Balık burcunda ilerleyen Ay yaratıcı yönlerimizi, hayal gücümüzü daha verimli kullanabileceğimiz imkanlara işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Balık burcunda ilerleyen Ay yaratıcı yönlerimizi, hayal gücümüzü daha verimli kullanabileceğimiz imkanlara işaret ediyor. Daha idealist ve verici davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak bir yandan da duygularımızı kontrol etmek ve ilişkilerimize sınır çekmek doğru olacak. Dağınıklık ya da şansa aşırı güvenmenin getirebileceği bazı riskler var.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinde daha hevesli ve girişken davranabiliriz. Uzaklarla, yabancılarla ilgili konular yanında, iyi niyetle harekete geçebileceğimiz motivasyonlar içindeyiz. Daha fazla fedakarlık yapabiliriz. Bununla birlikte özellikle akşam saatlerinde aşırı hassasiyet, etki altında kalma söz konusu olabilir. Daha gevşek ve kabullenici davranabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.