SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Harcamalara dikkat edilmeli

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay, maddi konular ve harcamalar üzerinde daha bilinçli olmak gereğine işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Boğa burcunda ilerleyen Ay, maddi konular ve harcamalar üzerinde daha bilinçli olmak gereğine işaret ediyor. Sabah saatlerinde Jüpiter’le karşıt duran Ay, bu konuda dikkatsizliklerin ya da aşırılıkların olabileceğini göstermekte. İlişkilerimizde aradığımız güveni bulmak konusunda aşırı hassasiyet gösterebiliriz. Küçülmekte olan Ay, parasal alanda tamamlanan, sona eren koşullar gösterebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün alışkanlıklarımıza fazlasıyla bağlı davranarak değişiklik yapmak istemeyebiliriz. Ancak yeni gelişmeler daha farklı bir tutumun gerekli olabileceğini açıklamakta. Şansımızın aniden değiştiğini görebiliriz. Değişikliklere hazır olmalıyız. Ay’ın olumlu açılar kurduğu öğle saatlerinde sanatsal uğraşlara yönelmek iyi olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.