SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İmkanları değerlendirelim

Bugün ne yapılabilir ? Bugün biraz çaba ve gayretle çok iş yapabilir ve hedeflerimize yaklaşabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün biraz çaba ve gayretle çok iş yapabilir ve hedeflerimize yaklaşabiliriz. Sabah saatlerinde ışıkların uyumu yeteneklerimizi daha iyi değerlendirebileceğimiz olanaklar sunuyor. Zekamızı ve sezgilerimizi bir arada kullanabiliriz. Araştırma ve inceleme gerektiren konularda, detaylarda önemli sonuçlar elde edebiliriz. Bugün aynı zamanda ortaklaşa imkanları da değerlendirmeye çalışabiliriz. Duygusal açıdan konsantre olmak zor olmayacak.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak sabah saatlerinde iletişimde ya da ulaşımda bazı karışıklıklar, belirsizlikler gündeme gelebilir. Ortak bir konuda yanlış anlamalara özellikle dikkat etmek gerekebilir. Bugün planlarımızda fazla hayalci olma eğilimindeyiz. Düşüncelerimizi daha somut sonuçlara dayandırmaya gayret etmeliyiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.