SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yeni hedefler var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Koç burcuna ilerleyen Ay tazelenen enerjilere, daha sıcak ve samimi gelişmelere işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Koç burcuna ilerleyen Ay tazelenen enerjilere, daha sıcak ve samimi gelişmelere işaret ediyor. Ay Koç’ta iken tek başımıza hareket etmek isteyebiliriz. Ancak gruplar ve sosyal konular da önemli. Yeni bir hedef çerçevesinde çok daha özgün bir çaba içerisinde olabiliriz. Genel olarak ortaklaşa konular içinde daha sabırlı davranmaya dikkat edelim. Sabah saatlerinde kurallara da özen göstermeliyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde bir engeli aşmak için daha sabırlı olmalıyız. Kısıtlamalar ve engeller gündeme gelebilir. Sabırlı olmak sayesinde bu engelleri aşmak zor olmayacak. Mesleki konularda biraz daha tutarlı ve gerçekçi olmak durumundayız. Hafta sonu yaklaşırken, farklı ve çok yeni konuları daha somut hale getirmeye karar verebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.