SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Balık burçları için dekorasyon önerileri

Balık burcu insanları duyguları tarafından yönetilen insanlardır. Hayal gücünü özgürce kullanabileceği alanlar ve bu alanlarda su yeşili, su mavisi görmeyi severler. Düşlere dayalı bir estetik anlayışları vardır. İşte balık burçları için dekorasyon önerileri...

|

Balık burcu su grubundan olmasının avantajlarını ev dekorasyon stiline harika bir uyumla taşıyor. Balık burcunun evi her zaman sizi sıcak bir tavırla karşılar ve kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için elinden geleni yapar. Balık burcu için titiz kelimesi evini ve kişiliğini özetler.

Balık burcu insanları yaşam alanlarının dekorasyonlarını da içgüdülerini dinleyerek yaparlar ve trendlere ve kalıplara uymazlar. Balıkların bir mobilyayı seçerken önemsedikleri tek kriter mobilyanın kendilerini iyi hissettirmesidir. Şıklık, konfor ya da fonksiyonellik aramazlar. Bu yüzden de farklı tarzlardan tasarım unsurlarının bir arada kullanıldığı eklektik dizaynlar Balık burçları için uygundur.

Su yeşili, mavi, leylak ve deniz yeşili renklerinden ilham alan balık evinin rustik havası sadece balık burçlarını değil eve giren herkesi sarar.

Oturma odası dekorasyonu

Balık burçları hassas ve sanatkâr kişilerdir. Dekorunuz tuhaf olma eğilimindedir ama neyi nereye koyacağınızı çok iyi bilirler: köşeye peri masallarındaki bir bahçe, koltukta zarif şekilde duran kaşmir kırlentler... Balık burcu için oturma odası demek, eve geldiğinde hayal kurup rahatlayarak dinlenebileceği ve gerçek dünyadan uzaklaşabileceği bir yaşam alanı demektir. Konforlu, hayalci ve “hülyalı” denilebilecek bir dekorasyon Balık burçları için ideal oturma odasını oluşturur.

Romantik ve canlı renk dokunuşlarının bulunduğu ama nötr ve açık renklerin hakim olduğu, kendinizi adeta bir rüyada hissettirebilecek kadar hafif bir dekorasyon olmalıdır. Genellikle dış mekanlarda kullanılan salıncak koltuklar, Balık burcu için kusursuz bir mobilyadır

Yatak odası dekorasyonu

Balık burcunun dekorasyonuna en çok önem verdiği oda yatak odasıdır çünkü yatak odası onun gerçek dünyadan uzaklaşmak için kapandığı kabuğu gibidir. Dikkat dağıtıcı ve yorucu olmayan, meditasyon ve rahatlama açısından etkili ve yalın ancak aynı zamanda hayalci ve yine masalsı bir güzelliğe sahip olan bir dekorasyon tarzı Balık burcu insanlarının yatak odaları için en uygunudur.

Yatak odasında bolca ışığı seven Balık burcu bunun yanında fazla bir eşyaya ihtiyaç duymaz. Ona vintage bir abajur ve az eşya daha çok yetecektir. Balık burçları bulundukları ortamı rengiyle ve ışığıyla değerlendirirler bu yüzden onlara dinginlik veren mekanlarda her zaman fazla eşya kullanmaktan kaçınırlar. Beyaz hakimiyetinin belirleyici olması ancak ahşap rengi gibi doğal tonlarla dengelenmesi gerekir.

Mutfak dekorasyonu

Mutfakta ise balık burçları dekorasyon zevkiyle birlikte yine titizliğiyle ön plana çıkar. Balık burçları materyalist özellikli olmadığı için küçük ve basit şeylerde mutluluk duyar. Bu da onun dekorasyon zevkine yansımıştır… Vintage sevdası da tam burada devreye giren balık burcunun rustik dekorasyon zevki mutfaktaki objelerle birleştiğinde ortaya harika bir pastel şölen çıkar. Mutfakta da denizaltından ilham aldığı objeleri barındırmayı seven balık burçları dinginliğin ve duygusallığın anahtarlarını ev dekorasyonuna yansıtır.

Yer minderleri

Balık burcu insanlarının evlerinde bulunması gereken bir ayrıntı: Yer minderleri. Ruhani yanları kuvvetli olan balık burçları maddiyatla ilişkili olan mobilyalardan uzaklaşmak istediğinde yer minderlerinde bitki çayını yudumlayarak huzurlu bir atmosferde dinlenebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.