Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi!

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak, bir süredir 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile aşk yaşamasıyla konuşuluyordu. İkilinin ilişkisi, geçtiğimiz akşam belgelendi. Etiler'de görüntülenen ünlü çiftten Şakrak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

|

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 10 Temmuz'da İzmir Ödemiş Adliyesi'nde görülen ve 15 dakika süren duruşmada, sekiz yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Çiftin oğulları Okan Ali'nin velayeti annesine verilmişti.

Sosyal medyada bir takipçisinin, "Niye boşanıyorsunuz?" şeklindeki sorusuna Ceyda Düvenci, "Boşanma kararını ben vermedim" yanıtını vermişti.

"CEYDA İYİ, HERKESİN KEYFİ YERİNDE"

Boşanmanın ardından Kadıköy'de bir mekandan çıkarken görüntülenen Şakrak, ayrılığı hakkında açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

Ceyda iyi, çocuklar iyi. Hayat bu; boşanma var, ölüm var. Önemli olan her şeyin yolunda olması. Herkesin keyfi yerinde.

AŞK BELGELENDİ

Ünlü çiftin yollarını ayırmasının, Bülent Şakrak'ın 'Maviye Sürgün' dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile aşk yaşaması olduğu iddia edilmişti.

Şakrak ile Akpınar'ın aşkı, önceki gece belgelendi. Etiler'deki bir mekana gelen ikili, aynı araçtan arkadaşları ile beraber indi.

"BİZİ BİLEN BİLİR"

Gazetecilerin kendisini çekmesi ile birlikte kısaca soruları yanıtlayan Bülent Şakrak, "Ceyda Düvenci ile ayrılığınızın sebebi Esra Hanım diye iddia edildi. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir.

46 yaşındaki Şakrak, "Her şey yolunda, iyi akşamlar diliyorum" demekle yetindi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.