Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı

2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları gündem oldu.

|

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı, yönetmenliğini Tarkan Karlıdağ'ın yaptığı Hayat Bilgisi dizisi 2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınladı.

Bir döneme damga vuran dizinin kadrosunda Perran Kutman, Kerem Kupacı, Serhan Arslan, Ümit Erdim, İpek Erdem, Gökçe Bahadır, Çisil Oral gibi isimlerin yanında Yeliz Doğramacılar da yer alıyordu.

KENDİ YILDIZLARINI YARATMIŞTI

Dizi, yayınlandığı dönemde Gökçe Bahadır, Aslı Enver, Ümit Erim, Yeliz Doğramacılar, Sinan Çalışkanoğlu gibi çok genç yaşlarda olan pek çok aktör ve aktrisin de günümüzün yıldızları olarak piyasada yer almalarına vesile oldu. 

Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandırarak hafızalara kazınan Yeliz Doğramacılar, 1996 yılında Gurbetçiler ile ekran kariyerine başlamıştı. Ünlü oyuncu daha sonra Ruhsar, Koçum Benim, En Son Babalar Duyar, Hürrem Sultan gibi birçok projede de yer almıştı.

SON HALİ ORTAYA ÇIKTI

Instagram hesabında 478 bin takipçisi olan Yeliz Doğramacılar'ın son hali gündem oldu. Son pozlarını sevenlerinin beğenisine sunan ünlü isme, övgü dolu yorumlar geldi.

İşte Yeliz Doğramacılar'ın son hali...

YORUM YAĞDI

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken ismin sosyal medya pozlarına sevenlerinden beğeni ve yorum yağıyor. Hayranları oyuncuya 'Yıllar geçtikçe güzelleşiyor', 'Yıllara meydan okuyor', 'Çok duru bir güzellik' gibi yorumlar geliyor.


© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.