Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kartal'da rezidansta öldürülmüştü! Şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı

Kartal’da bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem tarafından tabancayla vurularak öldürülen, şarkıcı Yalın’ın (Hüseyin Yalın) estetisyen kuzeni Selin Yalın toprağa verildi. Yalın'ın cenazeye katılmaması dikkat çekerken, Ömer Öktem’in hakimlik ifadesi de ortaya çıktı

|

Olay, Kartal'da bulunan rezidansta önceki gün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve üç çocuk babası Ömer Öktem, bir süredir birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı (39) tabanca ile vurarak öldürdü. 47 yaşındaki Öktem, daha sonra Yalın'ın eniştesi Mesut Toğay'ı arayarak intihar ettiğini söyledi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Yaklaşık sekiz yıldır imam nikahlı olduklarını iddia eden Öktem, daireye saat 13.00 sıralarında geldiğini, Yalın ile alkol aldıklarını daha sonra tartışmaya başladıklarını ifade etti.

Öktem, dairede bulunan tabancayı çıkararak duvara ateş ettiğini, daha sonra şarjördeki fişekleri çıkardığını söyledi. Öktem, bu sırada Selin Yalın'ın tabancayı alarak intihar ettiğini iddia etti. Polis merkezine götürülen Öktem, önce yanlışlıkla Yalın'a ateş ettiğini söylerken, daha sonra cinayeti işlediğini itiraf etti.

POLİS TUTANAKLARINI KABUL ETMEDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'taki Anadolu Adliyesi'nde sevk edilen Ömer Öktem tutuklandı. Öktem'in hakimlik ifadesi ortaya çıktı.

Polis tutanaklarını kabul etmediği söyleyen Ömer Öktem, “Kesinlikle Selin’i kasten öldürmedim. Selin benim yaklaşık 8 yıllık kız arkadaşımdı. Babasının vefatından sonra psikolojik olarak etkilendi. Kendisinin üstünde sürekli annesinin baskısı olur. Psikolojik olarak dolar ve bir anda sinir patlaması yaşayan bir insandı. Hakkımızdaki kavga ihbarı bu nedenledir. Biz kavga etmedik. Ben kendisine zarar vermesini istemediğim için silahın mermilerini boşaltıyordum. Bu esnada silaha doğru hamle yaptı. Ben kendisine zarar vermesinden ve intihar etmesinden korktuğum için ondan önce davrandım. Silahı almaya çalışırken birden silah patladı ve Selin koltuğa yığıldı. Bu esnada ben şoka girdim. Kendisine kalp masajı yaptım. Daha sonra intihar etmeyi düşündüm. Silaha bir mermi koydum ve kafama dayadım fakat çocuklarım gözümün önüne gelince duvara doğru ateş ettim. Silahı Selin’in eline tutuşturmadım. Polis tutanağını kabul etmiyorum. Olaya intihar süsü vermek istemedim" şeklinde konuştu.

Polis tutanaklarında kanlar içinde bulunan Selin Yalın'ın sol elinde silah olduğu belirtilmişti.

YALIN KUZENİNİN CENAZESİNE KATILMADI

Maltepe Merkez Camii'nde cuma namazının ardından estetisyen Selin Yalın’ın cenaze namazı kalındı. Yalın’ın aile yakınları, cenazede gözyaşı döktü.

Selin Yalın'ın, Başıbüyük Mezarlığı'na defnedildi. Rezidansta öldürülen estetisyenin, ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Yalın’ın, kuzeninin cenaze namazına katılmadığı görüldü.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.