Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kerem Bürsin'den kas şov! Pozu sosyal medyada gündem oldu

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde Ateş Arcalı karakteriyle seyirci karşısına çıkan Kerem Bürsin, sosyal medya hesabından yayınladığı pozuyla gündem oldu. Ünlü oyuncu, ayna karşısında verdiği pozuyla kaslarını sergiledi.

|

Geçtiğimiz yıl, Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaştığı 'Ya Çok Seversen' dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Kerem Bürsin, "Mavi Mağara" filmi ile izleyici karşısına çıkacak.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan Bürsin’in ayna karşısında çektiği fotoğraf olay oldu.

AŞK İDDİASI

Hafsanur Sancaktutan ile Kerem Bürsin, Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de başrolü paylaşıyordu. Dizinin bitmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edilen ikiliden Bürsin, katıldığı bir söyleşide bu iddiaları yalanlamıştı.

SERENAY SARIKAYA İLE BARIŞTI İDDİALARINA YANIT!

Ünlüler dünyasında özel hayatlarıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, 2015'te aşk yaşamaya başlamış, 2019'da sürpriz şekilde yollarını ayırmaya karar vermişti.

Oyuncu çiftin yıllar sonra tekrar bir araya geldiği iddia edilmiş ve bu konuya Bürsin: 'Hangi paralel evrende oluyor bu?' cevabını vermişti.

POZU GÜNDEM OLDU

Yaptığı açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından söz ettiren Kerem Bürsin, son olarak yayınladığı 'Ayna' pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

YORUM YAĞDI!

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin'in kaslarını sergilediği poza: 'Yunan heykeli gibi', 'Maşallah vücudu on numara beş yıldız', 'Hayatını spora mı adadın?', 'Yeni projelerle ekranda görmek istiyoruz' gibi yorumlar geldi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.