Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu'

Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün reklam yüzü oldu giyim markasının yeni sezon tanıtımında gazetecilerle bir araya geldi. Son olarak 'Aile' dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar vererek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

|

Fransa'nın başkenti Paris'te 19 Şubat 2016 tarihinde nikâh masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, 15 Nisan 2022'de oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Rol aldığı dizi geçtiğimiz aylarda final yapınca set yoğunluğu sona eren başarılı oyuncu, şimdilerde ailesiyle bol bol vakit geçirmeyi tercih ediyor.

"DANS ETMEK BENİ HEYECANLANDIRDI"

Son olarak yıllardır yüzü olduğu markanın yeni sezon tanıtımına katılan Kıvanç Tatlıtuğ,  samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim gazetecilerin reklam filmindeki dansıyla ilgili sorduğu sorulara "Ben güne dans ederek başlıyorum, yıllar önce de bir müzikal yapmıştım, güzel ve amacına uygun projeler olursa tabii ki dans ederim, dürüst olayım dans fikri ilk geldiğinde ikilemde kalmıştım, benim genel anlamda şöyle bir durumum var, bir şeyden dolayı sancılanırsam ve kafaya bir işi taktıysam o işi mutlaka başarırım, bu da öyle oldu, haftalar sürmedi dans eğitimim. 1-2 günlük eğitimden sonra kaptım olayı, dans etmek beni heyecanlandırdı, son derece de mutlu oldum. Başak'a dans ettiğimi söylediğimde de 'Sen her şeyi yaparsın' diyerek karşılık verdi" diyerek cevap verdi.

"HER GÜN YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda 2 yaşına giren oğlu Kurt Efe'nin doğum gününü yakın arkadaşlarıyla bir araya gelerek kutlayan Tatlıtuğ gazetecilerin konuyla ilgili sorularına "Evlat ile ilgili söylenecek kelimelerin hepsi aynı, bambaşka bir duygu, onun gelişimi bizi de büyütüyor ve geliştiriyor. Her gün yeni yeni şeyler öğreniyorum, bazen gözlerim dolarak bazen de tebessüm ederek büyümesini izliyorum, Allah tüm evlatların yolunu, bahtını, sağlığını ve şansını açık etsin." diye cevap vererek samimi açıklamalarda bulundu.

"KARARI UYGULUYORUZ"

Rol aldığı dizinin sona ermesiyle eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile sık sık seyahat etmeye başlayan Tatlıtuğ, Hong Kong ve son olarak Portekiz'de tatile gitmiş ve sosyal medyasında paylaştığı tatil kareleri ile çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ gazetecilerin tatil sorularına "Biz galiba bu sene Leylek'i erken havada gördük, işin şakası bir yana ben zaten son 3 yıldır çok yoğun çalıştım, o yüzden yorulmuştum ve kendime söz vermiştim eşim ve oğlumla birlikte vakit geçireceğim diye, o yüzden bir karar almıştık ve o kararı uyguluyoruz." diyerek cevap verdi.

"BİRBİRİMİZİ SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETMEDİK"

Bir süredir yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy ile aralarının limoni olduğu konuşulan oyuncu, gazetecilerin 'Çağatay Ulusoy ile aranızda küslük var mı?' sorusuna "Bir şeyleri birisi çıkartıyor, 20 senedir hep toparlıyorum, konuşmaya gerek bile duymuyorum, biz hiçbir zaman birbirimizi sosyal medyadan takip etmedik. Dostlukların derecesi sosyal medya ile mi ölçülüyor ? Doğru haber de olabilir, yanlış haber de olabilir, duyum da olabilir, işimizin parçası bu, bunlar abartılmış ve temeli olmayan haberler." diye cevap vererek Çağatay Ulusoy ile aralarında kırgınlık olmadığını ima etti.

"KISMET DİYELİM"

Tatlıtuğ gazetecilerin '2.çocuk düşünü yormusunuz?' sorusuna "Kısmet diyelim, hep iyi niyetli düşüncelerimiz var." diye cevap verdikten sonra gazetecilere teşekkür ederek oradan ayrıldı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.