Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

'Rolüm için enteresan yorumlar geliyor!'

Şebnem Hassanisoughi, önceki gün Bebek'te bir mekan çıkışında görüntülendi. Arkadaşlarıyla kahve içtikten sonra taksi bekleyen oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

|

Rol aldığı dizi hakkında konuşan Şebnem Hassanisoughi, "Set çok güzel, keyif alıyoruz. Rolüm itibariyle çok enteresan yorumlarda bulunuyorlar. Alıştım artık, bence role iyi hayat vermekle alakalı, çok ilginçler" dedi.

"SEYAHAT ETMEYİ ÇOK SEVİYORUM"

Londra'da yaşayan oyuncu, "Dizi olduğu için fırsat buldukça gidip geliyorum. Seyahat etmeyi çok seviyorum, o yüzden yorucu da olsa keyifli. Eşimle çok ayrı kalmıyorum aslında, fırsat buldukça bir aradayız" ifadelerini kullandı.

"ORKESTRA İYİ OLURSA SÖYLÜYORUM"

Sahnede şarkı söylemesi hakkında da konuşan Hassanisoughi, "Bazen iyi teklifler gelirse kabul ediyorum, orkestra iyi olursa söylüyorum. Şarkı söylemeyi seviyorum" açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.