Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!

Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.

|

Mizahi ve renkli kişiliği ile tanınan türkücü Bülent Serttaş, sanata yatırım yaparak koleksiyonerliğe başladığı. Serttaş, ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışındaydı.

Eşi ile katıldığı sergiyi gezerek beğendiği bir tabloyu da satın alan ünlü türkücü, son dönemde çocukları için yatırım amaçlı tablo ve obje satın aldığını söyleyerek şöyle konuştu:

İyi bir koleksiyoner olmaya çalışıyorum. Üç senedir hanımın sayesinde bu işe girdik. Soyut resimler var, çocuklara yatırım için bir yerde. Sanat sevgisini onlara da aşılamaya çalışıyoruz. Babaları zaten sanatın içinde. Resim sanatını da bilsinler ve öğrensinler.

"DUVARLARIMIZI SÜSLÜYOR"

Satın aldığı tabloları nerede sakladığının sorulması üzerine Bülent Serttaş gülerek, “Duvarlarımızı süslüyor, öyle saklanacak gibi şeyler değil, evimizde duvarlarımızı renklendirecek kadar tablomuz var. Yaklaşık olarak 8-10 tablo satın aldım. Sırf tablo almıyorum yani heykelcikler de var yavaş yavaş topluyorum” dedi.

Objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulandığı görülen türkücü, durumu saklamayarak göz kapaklarına estetik yaptırdığı itirafında bulundu.

"ESTETİK AMAÇLI DEĞİL"

Abartılı bir işlem yaptırmadığını ve sağlığını düşünerek hareket ettiğini belirten Serttaş, “Güneşin karşısına geçerseniz olacağı bu. Benimki o kadar abartı değil, göz kapaklarım düşüyor ve beni rahatsız ediyordu. Sağlık açısından da doktorum müsaade etti ve yaptı. Yani estetik amaçlı değil. İnsanların gözüne kötü gözükecek bir şey olursa iyi olmak için yaparım, karşı değilim. Elmacık kemiği gitti, o gitti, bu gitti, yok. O kadar değil tabii. Hala ödem var şu anda. Ben kliplerimde de hiç filtre kullanmadım. Kesinlikle, sadece klip çekilirken yüzümüze yapılan makyaj var” ifadelerini kullandı.

"ÇOK DEĞER VERDİĞİM BİR SANATÇI"

Mehmet Ali Erbil de DG Art Project’te kapılarını açan sergiyi gezen ünlü isimler arasında yer alan aldı. Son yıllarda koleksiyon amaçlı tablo satın aldığını söyleyen Erbil, beğendiği bir tablo önünde poz verip; “Orhan Umut gerçekten çok değer verdiğim bir sanatçı. Böyle değerli sanatçının İstanbul’daki ilk sergisi. Köy öğretmenidir kendisi resim öğretmeni. İstanbul’a gelince vizyon kattı kendisine. Ben koleksiyon kendi çapımda yapmaya çalışıyorum. Yani çok büyük olmasa da bir koleksiyonumuz var” diye konuştu.

Erbil, evinde hatırı sayılır bir koleksiyonu olan Cem Yılmaz’a ise “Biz onun kadar yapamayız, o çok zengin” diye göndermede bulundu.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.