SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çocukların yeni trend alarmı: Lucca ve Milka

Krem yumuşaklığında, vücut sıcaklığında organik ‘GOTS’ sertifikalı battaniye ve pikelerinin yanı sıra çocukların uyku arkadaşı oyuncaklarıyla Lucca ve Milka, her yaştan miniklerin organik dünyasında sizi de oyun davet ediyor.

|

Marka, Doğal yıkanmış organik pamuk özlü az işlenmiş kumaşlı ekstra kalın dokulu müslin battaniyelerden ve yine organik çocuk oyuncaklarından oluşuyor.

Tüm dünyaları oyun olan, kalpleri sevgiyle dolu çocukların mekanlarına yeni bir soluk getiriyor..

Lucca ve Milka markası, alerjik bünyeye sahip bebekler için doğal malzemeler kullanılarak hazırlanan oyuncak ve dekoratif ürünlerden oluşuyor.

Çoklu deseni olan kumaşların algıda karışıklığa sebep olduğu felsefesini farketmek Koleksiyon ruhunu oluşturmuş. Böylece koleksiyon, Çocukların Kararlı, konsantrasyonu güçlü, saflık ve sadelik ile ruhlarının beslenmesinden ilham alarak oluşmuş.

Renk ve desenlerden vazgeçmeden Minimalist tasarım anlayışı ve mümkün oldukça az işlem görmüş pamuklu kumaşların öne çıktığı koleksiyonda, Çocukların hassas ciltleri için organik, en saf boyalar ve kumaşlar kullanılmış.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.