Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Doğu Demirkol senaryo yazıyor

Komedyen Doğu Demirkol, bir film senaryosu yazdığını açıkladı.

|

Doğu Demirkol, rol aldığı Nuri Bilge Ceylan'ın 'Ahlat Ağacı' ile Cannes Film Festivali, Saraybosna Film Festivali, Hamburg Film Festivali, Antalya Film Festivali, Mardin Film Festivali ve Malatya Film Festivali'nden sonra Slovenya'daki Ljubljana Film Festival Festivali'ne katıldı.

Yorgos Lanthimos, Naomi Kawase ve Claire Deniz gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinin seçildiği 'Krallar ve Kraliçeler' bölümünde bu yıl 29'uncu kez düzenlenen Uluslararası Ljubljana Film Festivali'nde 'Ahlat Ağacı' da gösterimde yer aldı.

'Ahlat Ağacı'nda 'Sinan' karakterini canlandıran Doğu Demirkol, Ljubljana Film Festival Festivali'nde yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Filmin gösteriminden sonra Slovenya Ulusal Televizyonu, Demirkol ile bir röportaj yaptı.

Röportajda; 'Sinan' karakteriyle, Nuri Bilge Ceylan ile çalışmakla, komedyenlikle ilgili soruları cevaplayan Demirkol, bir film senaryosu yazdığını açıkladı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.