Dünya Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

25.04.2024 - 13:07 | Son Güncellenme:

Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.

Kaplanlara yedirip deney yaptılar İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

Amerikalı yetkililer Los Chapitos'un, babalarının 2016'da tutuklanmasından bu yana Sinaloa Kartelini 'daha ölümcül' ve 'daha acımasız' hale getirdiğini söylüyor. İngiliz basını ise acımasız kartel üyelerinin sapkın işkence metodlarını yazdı.

Haberin Devamı

Joaquín 'El Chapo' Guzmán'ın oğulları, 2016 yılında tutuklanmasının ardından babalarından görevi devraldıklarından beri Sinaloa Karteli'ndeki kendi hakimiyetlerini sürdürmek için acımasız metodlara başvurdu.

Iván Archivaldo Guzmán Salazar, Ovidio Guzmán López, Jesús Alfredo Guzmán Salazar ve Joaquín Guzmán López 'Los Chapitos' adıyla kendilerine yıllar içinde kötü bir şöhret edindi. Ovidio geçen yıl Ocak ayında tutuklandı ve ABD'de yargılanmayı bekliyor ancak diğer üçü hala kaçak durumda.

DAHA ÖLÜMCÜL, DAHA ACIMASIZ...

ABD Uyuşturucuyla Mücadele İdaresi (DEA) yöneticisi Anne Milgram, daha önce şöyle konuşmuştu: 

"Devleti ele geçirdiler ve karteli daha ölümcül, daha acımasız hale getirdiler. Bugün gördüğümüz fentanil üretimine ve nakliye dağıtımına öncülük ettiler."

'El Mini Lic' lakabıyla tanınan Dámaso López Serrano, Los Chapitos'un kan donduran yöntemlerini ifşa etti. Serrano, Sinaloa Karteli içinde üst düzey isimler arasındaydı ve 2017 yılında ABD yetkilileriyle yaşanan anlaşmazlığın ardından teslim olmuştu.

Haberin Devamı

KANLI 'GLADYATÖR' SAVAŞLARI

Serrano, Los Chapitos'un, Roma İmparatorluğu zamanında Kolezyum'da düzenelen gladyatör dövüşleri gibi ölümüne dövüşler düzenlediğini ve dövüşler üstüne bahis oynadıklarını anlattı:

"Araba hırsızlarını, hırsızları, düşmanlarını yakalayıp ölene kadar kendi aralarında dövüştürdüler. Kolezyum'da düzenelen dövüşler gibi eğlenceliydi. Onlara 'kim kazanırsa kazansın hayatını bağışlayacaklarının' sözünü verdiler. Kuzenler ve aile bireyleri arasında birbirlerini öldürüyorlardı." 

Tüyler ürperten suçlara, Sinaloa'daki Culiacán çevresindeki çiftlikler sahne oluyordu. Serrano, iki kardeşin her birine birer bıçak verilip kavga ettirildiğini dahi aktardı.

KAPLANLARA YEM EDİLEN DÜŞMANLAR

Kaplanlara yedirip deney yaptılar İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

El Nini lakabıyla nam salan Néstor Isidro Pérez Salas, Los Chapitos'un eski güvenlik şefiydi ve anlatılanlara göre düşmanları beslemek için mülklerinde kaplanlar tutuluyordu. Mini Lic, kartel sürücülerinden birinin hırsızlıkla suçlandıktan sonra bu korkunç sona sürüklendiği bir örneği anlattı.

Eski kartel üyesi, şoförünün ellerinin ve cinsel organlarının kaplanlar tarafından parçalandığını söyledi. Cesedi ise daha sonra acımasızca annesinin yaşadığı sokağına atıldı.

El Nini'nin geçen yıl tutuklanmasından önce kartelin mülklerine yapılan baskınlarda Bengal kaplanları bulunmuştu.

SAPKIN İNSAN DENEYLERİ

Kaplanlara yedirip deney yaptılar İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence

'El Nini' lakaplı Néstor Isidro Pérez Salas, geçtiğimiz yılın Kasım ayında tutuklanmıştı

ABD'de kayıtlara geçen bir iddianameye göre, daha önce El Nini ve El 27 olarak tanınan başka bir Los Chapitos üyesinin fentanil isimli ölümcül uyuşturucu için insanları deney için kullandıklarını yazmıştı.

Haberin Devamı

İkilinin, kendisine verilen görevi gerçekleştirmede başarısız olan bir kadın üzerinde deneyler yaptığı ve kadına 'aşırı doza ulaşana kadar tekrar ve tekrar fentanil enjekte ettiği' belirtildi. Acımasız kartel üyeleri yanı sıra 'bağladıkları kişiler' üzerinde de çeşitli uyuşturu testleri gerçekleştirdi.