Dünya Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü

Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü

24.04.2024 - 17:17 | Son Güncellenme:

Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Uzaydan gelen gizemli nesne Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü

Geçtiğimiz yılın Haziran ayında Hawaii'de büyük bir felaket yaşandı. Çıkan yangın ve kasırgalarda yüzlerce kişi yaşamını yitirdi. Özellikle Maui Adası’nda büyük yıkıma yol açan felaketlerin uzaydan yapıldığı dahi iddia edildi. New York Post o dönem yaptığı haberinde yangınların uzaydan lazerle başlatıldığını öne sürdü ve bu iddiasını yerel halkın kaydettiği görüntülerle destekledi. Aynı görüntüler 2018 yılında California'da da ortaya çıkmış ve bir süre uluslararası medyada gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Uzaydan gelen gizemli nesne Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü

GECEYİ GÜNDÜZE ÇEVİRDİ

The Sun gazetesi ise bugün yayınladığı haberinde gökyüzündeki gizemli bir ateş topunu okuyucularına sundu. Çin'in başkenti Pekin'de çekildiği belirtilen videoda gece saatlerinde gökyüzünde yuvarlak bir parlak nesnenin hatta ateş topunun süzüldüğü kayıtlara geçti.

Uzaydan gelen gizemli nesne Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü

1600 KM ÖTEDE AYNI GÖRÜNTÜ

Göz kamaştıran nesne o kadar parlak yanıyordu ki, Çin'deki geceyi kısa bir süre için gündüze çevirdi. İlginç bir şekilde, benzer bir ateş topu aynı gece Pekin'den yaklaşık 1600 kilometre uzaktaki Gansu eyaletinde de görüldü. Pekin yönetimi konuyla ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı. Öte yandan görüntüyü kayda alan Çinliler o anlarda 'Bu bir meteor değil, uzay çöpü' dediği duyuldu, bir başkası ise 'Düşen bir göktaşı mıydı?' yorumunda bulundu.