Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Ece Erken'den ağır sözler! Alişan'ı sildi

Altı yıldır küs olan Demet Akalın ile Alişan, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programında barıştı. Canlı yayında gerçekleşen barış, Alişan'ın yakın arkadaşı Ece Erken'i rahatsız etti.

|

Ece Erken, sosyal medya hesaplarından Alişan'ı takibi bıraktı. 40 yaşındaki sunucu, konuyla ilgili olarak, "Duruşsuz bir barış yaptığı için artık Alişan ile görüşmeyeceğim" dedi.

Sosyal medya hesabında sert bir mesaj yayınlayan Ece Erken, isim vermeden Alişan'ı topa tuttu: Kimin kimin hakkında ne konuştuğunu bilince, ortada şeref namus varsa özür yoksa, kimse 'ne mutlu barışmışlar' sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil, her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce söylemiştim. 5'i 1 yerdeye kadar! İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.