SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

essence Superfine Eyeliner ile derin ve çarpıcı bakışlar

Kedi gözü makyajından, klasik ya da popüler göz makyaj stillerine kadar kendinize en uygun stili eyeliner ile yaratabilirsiniz. essence Superfine Eyeliner, suya dayanıklı yapısıyla özellikle sıcak ve nemli geçen yaz aylarında güzelliğinizi korumanıza yardımcı olacak.

|

Dağılmayan ve suya dayanıklı yapısının yanı sıra sahip olduğu keçe ucuyla rahat bir kullanım sağlayan essence Superfine Eyeliner ile derin ve etkili bakışlar elde edebilirsiniz. Farklı eyeliner uygulamalarıyla istediğiniz tarzı yansıtmanız mümkün.

essence Watsons’ta

Avrupa’nın önemli renkli kozmetik markası olan essence, Türkiye’deki satış noktalarını artırıyor. essence ürünlerine; Rossmann, T-shop, eveshop’ın yanı sıra Watsons’ın seçili mağazalarından ve watsons.com.tr’den de ulaşılabiliyor.

essence Superfine Eyeliner Fiyatı: 16,75 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.