Haber

Haber

Son dakika haber haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haber gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haber haber sayfamızda...

Haber

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369.624 haber haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler, FB - BJK derbi istatistikleri
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler, FB - BJK derbi istatistikleri Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Dev derbi 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının tüm ayrıntıları SKORER'de!
26.04.2024 Fenerbahçe
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış
Otomobil kanala düştü! Öldüğü sanılan sürücü meğer yüzerek kaçmış Antalya'da bir otomobil kanala uçtu. Aracın sürücüsü ortalıklarda yoktu. Öldüğü düşünüldü fakat bir görgü tanığı araç sürücüsünün yüzerek dışarı çıkıp olay yerinden kaçtığını belirtti. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi!
Monaco, Fenerbahçe Beko ile seriyi eşitledi! Fenerbahçe Beko, EuroLeague play-off serisi ikinci maçında Monaco’ya deplasmanda 93-88 mağlup oldu ve seride durum 1-1’e geldi.
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı
Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanında liderliğini perçinledi! Derbi öncesi hata yapmadı Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'a konuk oldu. Zorlu karşılaşma Galatasaray'ın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Zirve yarışındaki puan farkı maç fazlasıyla 7'ye yükseldi.
26.04.2024 Adana Demirspor
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu
PKK/KCK Avrupa’nın başına bela oldu PKK/KCK’lı terörist ve sempatizanları, çıkardıkları şiddet olayları ile Avrupa ülkelerinin başına bela oldu.
26.04.2024 Dünya
Şanlıurfa'da horoz dövüşüne suçüstü: 494 bin 725 TL ceza
Şanlıurfa'da horoz dövüşüne suçüstü: 494 bin 725 TL ceza Şanlıurfa’da, horoz dövüştürerek bahis oynatılan mekana operasyon düzenlendi. Polis, oyuncu gibi girdiği horoz dövüşünde 77 kişiye suçüstü yapıp, 494 bin 725 lira idari para cezası uyguladı.
26.04.2024 Gündem
Rusya: Forbes muhabiri 'yalan haber' iddiasıyla gözaltına alındı
Rusya: Forbes muhabiri 'yalan haber' iddiasıyla gözaltına alındı Amerikan iş dünyası dergisi Forbes’un Rus muhabiri Sergei Mingazov, Rus ordusuna ilişkin 'yalan' haber yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı.
26.04.2024 Dünya
Balayı tatilinde hastanelik oldu!
Balayı tatilinde hastanelik oldu! Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine eşiyle balayı için gelen Hatice Atay (43), tarihi Ortahisar Kalesi'nde yaklaşık 3 metre yükseklikten düşüp, ayağını kırdı.
26.04.2024 Gündem
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım
Futbol Gelişim Projesi bilgilendirme toplantısına yoğun katılım Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TFF arasında imzalanan Futbol Gelişim Projesi'nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.
26.04.2024 Süper Lig
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Sevgilisini öldürdükten sonra bunu yaptı!
Sevgilisini öldürdükten sonra bunu yaptı! Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldüren Ali İhsan Kaya (38), tutuklandı. Kaya'nın cinayetin ardından kaldığı aparta dönüp, kıyafetini değiştirdikten sonra dışarıya çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Beyaz ete ihracat yasağı geliyor Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.
26.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: Arda Güler'den Ancelotti'ye: Bunu dört gözle bekliyorum!
SON DAKİKA: Arda Güler'den Ancelotti'ye: Bunu dört gözle bekliyorum! İspanya LaLiga'da Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya geliyor. Milli futbolcu Arda Güler için müjdeli haber geldi. Arda Güler, Real Sociedad maçı öncesi Ancelotti ile görüştü.
26.04.2024 İspanya La Liga
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı'
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı' Sakarya'nın Sapanca ilçesinde katıldığı zirvede konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küresel ekonomik görünüme baktığınız zaman Türkiye lehine daha olumlu bir arka plan var” dedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
Ameliyatı beş saat sürmüştü! Hasan Can Kaya'dan haber var
Ameliyatı beş saat sürmüştü! Hasan Can Kaya'dan haber var Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından beş saat süren bir operasyon geçiren Hasan Can Kaya, hastaneden taburcu olarak evinde dinlenmeye başladı.
26.04.2024 Cadde
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi!
Hırsızların boş daireleri belirleme yöntemi şaşkına çevirdi! Denizli’de hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi. 2 kadın 1 çocuk hırsız kapı dürbünlerine yapıştırdıkları kağıt parçalarının alınmadığı dairenin boş olduğunu anlayarak girdiler. Giremedikleri dairelerin ise kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise gülmeleri dikkat çekti.
26.04.2024 Gündem
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı.
26.04.2024 Gündem
'Filistinli esirler idam edilsin' sözleriyle tepki toplamıştı! İsrailli Bakan kaza yaptı
'Filistinli esirler idam edilsin' sözleriyle tepki toplamıştı! İsrailli Bakan kaza yaptı Orta Doğu'da tansiyon günden güne artıyor. Dünyanın birçok kentindeki üniversitelerde Gazze protestoları devam ediyor Öte yandan "Filistinli esirler idam edilsin" sözleriyle tepki toplayan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in aracı kaza yaptı. İşte o anlar...
26.04.2024 Dünya
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok'
Gülsim Ali'den aşk açıklaması! 'Herhangi bir kriterim yok' “Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Gülsim Ali, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı. Ramazan Bayramı’nı ailesinin yanında Bulgaristan’da geçiren Gülsim Ali, muhabirlerin kendisine yönelttiği sorulara samimi yanıtlar verdi.
26.04.2024 Cadde
Açılışı ‘Turna Misali’ yapacak
Açılışı ‘Turna Misali’ yapacak 3-5 Mayıs 2024 arasında gerçekleştirilecek 13. International Filmmaker Festival of New York’un açılışı bir Türk filmi ile yapılacak.
26.04.2024 Kültür Sanat
Kayıp Klimt’e 32 milyon dolar
Kayıp Klimt’e 32 milyon dolar Viyana’da yaklaşık 100 yıldır kayıp olduğu düşünülen Avusturyalı modernist sanatçı Gustav Klimt’e ait “Bayan Lieser’in Portresi” adlı tablo, Viyana merkezli im Kinsky Müzayede Evi’nde açık artırmaya çıkarıldı.
26.04.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Haber ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.